Chocolade maken in Rotterdam

 

Leer zelf chocolade-lekkernijen bereiden. Verras uw collega's met een gezellige workshop Chocolade Maken tijdens uw personeelsuitje in Rotterdam.

Met elkaar afspreken in een knus eettentje

Het hartelijk onthaal van uw bedrijfsuitje is georganiseerd in een lokaal stadsrestaurant. Hier wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak. U gaat genieten van een heerlijke workshop Chocolade Maken.

Ontdek de passie in het chocolade-procedé

Maak kennis met onze eigen Willy Wonka die in drie delen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp zet.

  • Deel 1 begint met het proeven van een diversiteit aan soorten cacao. Percentage, origine, procedé. Alles speelt mee bij het vormen van de smaak.
  • In deel twee gaat u aanleren hoe u het beste met chocolade kunt omgaan. Het niveau van bonbons wordt onder meer bepaald door de dikte en smaak van de buitenste laag, alsmede samenstelling van de vulling.
  • Het derde deel durft het nodige van uw creativiteit te vragen. U laat zich uitdagen een mooi doosje met chocolade te vullen.

Bij het eten van chocolade komt het gelukshormoon Endorfine los. In feite krijgt u na afloop dus een doosje geluk (van 450 gram) mee naar huis.

Een heerlijk diner als slotakkoord

Vrolijk napratend wandelt u met de hele groep naar een van de beste eetgelegenheden van de metropool. Er staat een driegangenmaaltijd op het programma dat een uitgebreide keuzevrijheid biedt. De menukaart biedt een riante keuze aan vis-, vlees-, en vegetarische gerechten. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Rotterdam is zeer aan te raden als locatie voor uw afdelingsuitje!

Review bedrijfsuitje
Medisch Centrum Haaglanden: "We waren met een behoorlijk grote groep (95 personen). De patissier ging hier heel goed mee om, iedereen was laaiend enthousiast. Eten was prima in orde en de bediening was zeer vriendelijk. Ik werd iedere keer uitstekend en snel geholpen door Stadsarrangement. Een zeer geslaagd bedrijfsuitje en een échte aanrader!"

 

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes