Chocolade maken in Roermond

Ontdek de geneugten van het chocolade maken tijdens uw bedrijfsuitje in Roermond. Een gezellige workshop o.l.v. een enthousiaste patissier!

Geriefelijk verzamelpunt van uw groepsuitje

Het welkom vindt plaats in de het prachtige centrum van Roermond. Uw gezelschap wordt verwend met koffie/thee en gebak. Met zijn allen gaat u smullen van een stoomcursus Chocolade Maken.

Volg de cursus chocolade maken met uw collega's

De meesterchocolatier voert u mee. In een programma van drie delen wordt chocolade in al zijn hoedanigheden getoond.

  • In het eerste deel gaat u proeven van een verscheidenheid aan cacaosoorten. Bepalend zijn het percentage en de herkomst van de cacao.
  • Het tweede deel behandelt een aantal elementaire vaardigheden van het werken met chocolade. Welke dikte moet de buitenste laag hebben? Uit welke ingrediënten bouw ik mijn opvulling op?
  • Deel 3 brengt deel 1 en 2 samen in de zin dat u nu zelf aan het werk gaat met de kennis die u opgedaan heeft. U vult een mooie verpakking met de maaksels die dit oplevert.

Het eten van chocolade maakt het gelukshormoon endorfine los. In feite krijgt u na afloop dus een doosje geluk (van 450 gram) mee naar huis.

Een heerlijk diner als slotakkoord

Roermond is een stad met niet zomaar een culinaire traditie. In een van de beste restaurants van de oude binnenstad schuift u aan. Het diner dat wordt opgediend heeft drie gangen. De keuze per gang is zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit gerechten met vis, vlees of iets vegetarisch als hoofdingrediënt. Het spreekt vanzelf dat Collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Verras uw medewerkers met een smakelijk, interessant en creatief afdelingsuitje!

Review bedrijfsuitje
Medisch Centrum Haaglanden: "We waren met een behoorlijk grote groep (95 personen). De patissier ging hier heel goed mee om, iedereen was laaiend enthousiast. Eten was prima in orde en de bediening was zeer vriendelijk. Ik werd iedere keer uitstekend en snel geholpen door Stadsarrangement. Een zeer geslaagd bedrijfsuitje en een échte aanrader!"

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes