Chocolade maken in Middelburg

Een inspirerend teamuitje in Middelburg. Leer creatief werken met chocolade. Volg samen met uw collega's deze inspirerende workshop!

Gastvrije lancering in sfeervolle ambiance

Een uitgelezen horecazaak voor een personeelsuitje is dit lokale eetcafé, waar u koffie/thee met gebak aangeboden krijgt. Na dit gezellig samenzijn mag u zich verheugen op een inspirerende workshop Chocolade Maken.

Een smakelijke chocolade-workshop

Maak kennis met onze eigen Willy Wonka die in drie delen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - aan het werk zet.

  • De introductie omvat het proeven van een breedspectrum aan soorten cacao. Percentage, herkomst, procedé. Alles speelt mee bij het vormen van de smaak.
  • Het middenstuk behandelt een aantal basistechnieken van het werken met chocolade. Welke dikte moet de buitenste laag hebben? Welke smaakonderdelen kies ik als vulling?
  • Tot slot komen introductie en middenstuk samen in de zin dat u nu zelf aan de slag en brengt u het geleerde in praktijk. U vult een mooie box met de maaksels die dit oplevert.

Het eten van chocolade maakt het gelukshormoon endorfine los. In feite krijgt u na afloop dus een doosje geluk (van 450 gram) mee naar huis.

Afsluitend driegangendiner als klap op de vuurpijl

Na de onderhoudende workshop bezoekt u een goed aangeschreven eetgelegenheid, eveneens in de binnenstad van Middelburg. Er staat een driegangenmenu op het programma. Het levert volop keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Het spreekt vanzelf dat Collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Verras uw collega's met dit originele groepsuitje dat ook in te zetten is als tool voor teambuilding!

Review bedrijfsuitje
Medisch Centrum Haaglanden: "We waren met een behoorlijk grote groep (95 personen). De patissier ging hier heel goed mee om, iedereen was laaiend enthousiast. Eten was prima in orde en de bediening was zeer vriendelijk. Ik werd iedere keer uitstekend en snel geholpen door Stadsarrangement. Een zeer geslaagd bedrijfsuitje en een échte aanrader!"

Camping International & Speelboerderij Pierewiet: "We hebben een leuke middag/ avond gehad. De workshop bonbons was vermakelijk, maar omdat het op locatie was waren de mogelijkheden beperkt. Ik zou er liever een stukje voor willen rijden met als doel dat je een hele keuken ter beschikking hebt. Wij vonden het diner goed voor die prijs. Het contact met Stadsarrangement was snel, correct en klantvriendelijk."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes