Chocolade maken in Leiden

Zelf creatief zijn met chocolade tijdens uw bedrijfsuitje in Leiden. Samen met collega's volgt u een cursus, gegeven door een gezellige patissier.

Plezierig ontvangst in een plaatselijke horecazaak

Uw teamuitje start in een door ons geselecteerd stadsrestaurant, waar u ontvangen wordt met koffie/thee en gebak. De fijnproevers onder u staan al te popelen om met de workshop Chocolade Maken te beginnen.

Een smakelijke chocolade-workshop als personeelsuitje

Onze eigen patissier heeft de workshop in drie segmenten opgedeeld.

  • De introductie begint met het proeven van een diversiteit aan soorten cacao. Percentage, origine, procedé. Alles speelt mee bij het vormen van de smaak.
  • In het middengedeelte gaat u aanleren hoe u het beste met chocolade kunt omgaan. De kwaliteit van bonbons wordt in eerste instantie bepaald door de dikte en smaak van de buitenste laag, alsmede samenstelling van de vulling.
  • Tot slot komen introductie en middenstuk samen in de zin dat u nu zelf aan het werk gaat met de kennis die u opgedaan heeft. U vult een mooie box met de maaksels die dit oplevert.

Aangezien het eten van chocolade het gelukshormoon Endorfine vrijmaakt, neemt u feitelijk een doosje puur geluk mee naar huis aan het einde van de dag!

Een culinair feestje als summum van uw afdelingsuitje

In deze eeuwenoude binnenstad is veel te beleven op het gebied van lekker eten en drinken. U schuift aan in een toprestaurant. De spijskaart biedt een riante keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Een groepsuitje in Leiden is per definitie een aanrader!

Review bedrijfsuitje
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail. Dit kan als een goed bedrijfsuitje of teamuitje beschouwd worden."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes