Chocolade maken in Haarlem

Heerlijk bezig zijn met chocolade. Uw personeelsuitje in Haarlem was nog nooit zo smaakvol. Volg met uw collega's een workshop chocolade maken!

Uw collega's begroeten als proloog van uw teamuitje

Op de afgesproken locatie in de veelgeprezen binnenstad van Haarlem wordt u warm ontvangen. In een fijne omgeving geniet u van koffie/thee met gebak! Dan is het tijd om met de workshop Chocolade Maken te beginnen.

Chocolade-workshop o.l.v. een meesterchocolatier

Onze eigen Willy Wonka heeft de workshop in drie segmenten opgedeeld.

  • De introductie omvat het proeven van een diversiteit aan soorten cacao. Percentage, herkomst, procedé. Alles speelt mee bij het vormen van de smaak.
  • In het middengedeelte gaat u aanleren hoe u het beste met chocolade kunt omgaan. De kwaliteit van bonbons wordt onder meer bepaald door de dikte en smaak van de buitenste laag, alsmede de smaak en textuur van de vulling.
  • Afsluitend gaan u en uw collega's zelf creatief aan de slag. U maakt uw eigen delicatessen in de vorm van een chocolade-smulbox.

Na het volgen van de workshop begrijpt u dat chocolade zoveel meer is dan een lekkere reep in het schap van de supermarkt. Uw eigen creaties krijgt u mee met een feestelijk lint eromheen.

Heerlijk nagenieten aan een rijk gevulde tafel

Na het hartelijk afscheid van de workshopleider bezoekt u een goed aangeschreven eetgelegenheid, in de schaduw van de Sint-Bavokerk. Er staat een driegangenmenu op het programma. Per gang kunt vis, vlees of vegetarisch als hoofdingrediënt kiezen. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Een afdelingsuitje in het prachtige Haarlem is een geslaagde keuze voor uw organisatie!

Review bedrijfsuitje
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail. Dit kan als een goed bedrijfsuitje of teamuitje beschouwd worden."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes