Chocolade maken in Haarlem


Eerst koffie en gebak, dan een chocoladeworkshop. De zelfgemaakte bonbons neemt u natuurlijk mee naar huis. Een lekker etentje is de perfecte afsluiting. Nodig uw collega's uit voor dit geslaagde bedrijfsuitje in Haarlem:

 • Ontvangst met koffie of thee en gebak
 • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
 • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
 • Doosje zelfgemaakte bonbons (500 gram) om mee te nemen
 • Keuzediner (drie gangen) in de binnenstad van Haarlem

Hier begint uw bedrijfsuitje 

In een restaurant in hartje stad komt u samen. Haarlem heeft een prachtig centrum met gezellige pleinen en een groot aanbod aan leuke koffietentjes en hippe restaurants. De ligging aan het water (Spaarne) geeft de stad een relaxte sfeer. Het is een leuke stad om uw uitje te doen. Na de hartelijke ontvangst krijgt u koffie of thee en gebak. Hierna maakt u kennis met uw patissier voor deze dag. 

Introductie chocoladeworkshop 

De patissier begint bij het begin: hij vertelt u wat meer over het verwerken van cacaobonen tot chocolade. Wat zeggen de verschillende percentages? En wat vindt u zelf eigenlijk het lekkerst? Tijdens deze introductie laat hij uw groep uitgebreid proeven. Hierna legt hij uit hoe u de bonbons kunt gaan vullen. Kiest u voor een crèmevulling? Of probeert u liever ganache of gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en proberen. Ten slotte laat de patissier zien hoe u de bonbons kunt decoreren. 

Bonbon workshop

Nu gaat u zelf aan de slag. U gaat de bonbons vullen met de verschillende ingrediënten of een combinatie ervan. Welke smaakcombinaties vindt u lekker? Wilt u de bonbons nog doorhalen of kiest u ervoor om te gaan garneren? U kunt kiezen uit verschillende toppings zoals chocoladedecoraties, suikerparels of nootjes. Hoe creatief bent u? De patissier helpt uw groep natuurlijk waar nodig.

Geslaagd resultaat

Aan het einde van deze chocoladeworkshop heeft iedereen een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons. Dit is maar liefst 500 gram. Bent u een echte chocoholic? Dan heeft u tijdens de workshop waarschijnlijk al een paar van uw eigen bonbons geproefd, en dan houdt u wat minder over... Iedereen krijgt zijn/haar eigen doosje bonbons mee en kan het eindresultaat van deze workshop vol trots aan het thuisfront presenteren. 

Verzorgd driegangen keuzediner 

Na de workshop gaat u samen uit eten. In een mooi restaurant in hartje stad hebben we een tafel gereserveerd voor uw groep. Het is één van onze partnerrestaurants. Dat wil zeggen dat het een restaurant is op een mooie locatie, met gastvrije bediening en kwaliteitsmenu's. U krijgt hier een driegangen keuzediner aangeboden. Uw collega's kunnen dus bij elke gang kiezen uit de verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn.

Dieetwensen of voedselallergieën?
Heeft u mensen met voedselallergieën of speciale diëten in uw groep? Geen probleem! Geef het aan ons door en we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen.

Maak uw collega's blij met dit smakelijke bedrijfsuitje in Haarlem! 

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 82 € 94,30
15 - 30 € 72 € 82,80
31 - 60 € 69 € 79,35
Inclusief
· Ontvangst met koffie (of thee) en gebak
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met 500 gram zelfgemaakte bonbons
· Driegangen keuzediner in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Koffie/thee gebak
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzediner

Liever andere tijden? Neem contact op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes