Chocolade maken in Amsterdam

Ontdek de heerlijkheden van het chocolade-vak. Uw personeelsuitje in Amsterdam stimuleert uw creativiteit op een gezellige manier!

Warm welkom voor uw afdelingsuitje

Op een mooie bestemming maakt u kennis met de Amsterdamse gastvrijheid. Met koffie/thee en gebak wordt u heerlijk verwend. Bent u klaar voor stoomcursus Chocolade Maken?

Beleef de passie en van het maken van chocolade

Maak kennis met onze patissier - een ware Willy Wonka - die in drie delen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - aan het werk zet.

  • De introductie staat in het teken van de grote diversiteit aan cacaosoorten. Wat heeft het percentage en de herkomst voor invloed op de smaak?
  • In het middengedeelte leert u een aantal basistechnieken die noodzakelijk zijn bij het werken met chocolade. Smaak, omvang en vulling van bonbons komen in de les voorbij.
  • Afsluitend gaan u en uw collega's zelf creatief aan de slag. U maakt uw eigen delicatessen in de vorm van een chocolade-smulbox.

Het eten van chocolade maakt het gelukshormoon Endorfine los. In feite krijgt u na afloop dus een doosje geluk (van 450 gram) mee naar huis.

Een culinair feestje als gezellige afsluiter

Als iedereen is bijgekomen van de lessen van onze patissier, is het tijd om lekker te gaan eten. Smaken verschillen, dus de menukaart biedt een ruime keuze uit vlees-, vis- en vegetarisch eten. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Een groepsuitje in het bruisende Amsterdam is bij uitstek een feest!

Optioneel "Floating BBQ"

Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Review bedrijfsuitje

L. Westerik: "We hebben een leuke middag gehad met dit groepsuitje. Tijdens het eten werd goed rekening gehouden met alle wensen."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 67 € 73,03
Inclusief
- Ontvangst met koffie/thee en gebak
- Chocolade workshop o.l.v. professionele patissier
- Doosje gevuld met uw eigen bonbons
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes