bedrijfsuitje of teamuitje in Leiden
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Leiden

De oudste beschrijvingen van Leiden dateren uit de 9e eeuw, toen het dijkdorpje nog 'Leithon' genoemd werd. In 1266 kreeg Leiden haar stadsrechten. De stad was in de Gouden Eeuw zelfs de tweede stad van Nederland, na Amsterdam mede vanwege de grote textielnijverheid. Kortom een ideaal decor voor een geslaagd bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Gezellig groepsuitje in Leiden
De stad wordt elk jaar ook door vele toeristen en dagjesmensen bezocht en niet voor niets. De stad combineert een rijke historie met een gezellig uitgaanscentrum waar u gegarandeerd gaat genieten van uw teamuitje of vrijgezellenfeest. Leiden verwelkomt u met open armen.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina
Geniet van dit ontspannen bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Leiden waarbij u drie restaurants aandoet.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Leiden. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Leiden met opdrachten op je Smartphone.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Leiden maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Gezellig samen Tapas maken; een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Leiden! Eet smakelijk!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Leiden!
Ook u kunt een Bob Ross meesterwerk maken tijdens het bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje "Schilderen als Bob Ross" in Leiden!
Bezoek Leiden en een andere stad naar keuze tijdens dit bijzondere dubbele bedrijfsuitje.
Ontdek Leiden en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina