Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Leiden

De oudste beschrijvingen van Leiden dateren uit de 9e eeuw, toen het dijkdorpje nog 'Leithon' genoemd werd. In 1266 kreeg Leiden haar stadsrechten. De stad was in de Gouden Eeuw zelfs de op één na grootste stad van Nederland, na Amsterdam, mede vanwege de grote textielnijverheid. Kortom, deze stad inmidden van het groene hart van Nederland, is een ideaal decor voor uw geslaagd bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Gezellig groepsuitje in Leiden

Deze prachtige stad wordt elk jaar ook door vele toeristen en dagjesmensen bezocht en niet voor niets.Het historisch en geografisch middelpunt van de Leidse binnenstad wordt gevormd door de plek waar de Oude en de Nieuwe Rijn samenvloeien. Op deze strategische locatie is in de middeleeuwen een heuvel opgeworpen met daarop de Leidse Burcht. De stad combineert op deze aangename wijze een rijke historie met een gezellig uitgaanscentrum. Hier gaat u gegarandeerd genieten van uw volledig verzorgde teamuitje of vrijgezellenfeest. Leiden verwelkomt u met open armen.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Leiden maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.