Bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Dordrecht

Dordrecht is met haar rijke historie en aangename flair een geweldige stad voor een geslaagd teamuitje. De oorspronkelijke naam van Dordrecht is Thuredrith. Dit betekent 'doorwaadbare plaats in de rivier Thure'. Dordrecht kreeg in 1220 stadsrechten van de Hollandse Graaf Willem I en is daarmee de oudste stad van het oude Graafschap Holland. Tegenwoordig heeft Doordrecht 120.000 inwoners! Naast haar vele authentieke winkelpandjes en musea heeft Doordrecht ook leuke moderne elementen te bieden. Werkelijk een interessante stad voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of groepsuitje.

Gezellig personeelsuitje in Dordrecht

Het grotendeels bewaard gebleven centrum ademt nog steeds de geur van de glorieuze gouden eeuw, maar er zijn ook tal van hippe kroegjes en moderne restaurants waar u lekker kunt loungen of heerlijk kunt swingen tijdens uw verzorgde bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of uw vrijgezellenfeest.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.