Bedrijfsuitje in Middelburg Zeeland
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje Middelburg

In 1217 kreeg Middelburg van Graaf Willem I van Holland haar stadsrechten. Vanwege haar gunstige ligging aan de zee, werd Middelburg na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de VOC. De vele mooie gebouwen uit deze periode zijn hier een stille getuige van.

Gezellig bedrijfsuitje in Middelburg
Maar Middelburg is vooral een gezellige stad, waar nog steeds enorm veel te zien is, een ideaal decor voor uw teamuitje of personeelsuitje. Een compleet overzicht van de verschillende groepsuitjes in Middelburg vindt u op deze pagina.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina
Geniet van dit ontspannen bedrijfsuitje of teamuitje waarbij u drie restaurants aandoet. Een exclusief groepsuitje in Middelburg!
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Middelburg. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Middelburg met opdrachten op je Smartphone.
Word met uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Zeeland in Middelburg maakt u kennis met Kroegsport.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Middelburg!
Ook u kunt een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Middelburg! Een creatief bedrijfsuitje.
Bezoek Middelburg en een andere stad naar keuze tijdens dit bijzondere dubbele bedrijfsuitje.
Ontdek Middelburg en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina