Bedrijfsuitje of teamuitje in Middelburg

In 1217 kreeg Middelburg van Graaf Willem I van Holland haar stadsrechten. Vanwege haar gunstige ligging aan de zee, werd Middelburg na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de VOC. De vele mooie gebouwen uit deze periode zijn hier een stille getuige van.

Gezellig bedrijfsuitje in Middelburg

Maar Middelburg is vooral een gezellige stad, waar nog steeds enorm veel te zien is, een ideaal decor voor uw personeelsuitje.

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Middelburg. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Word met uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Zeeland in Middelburg maakt u kennis met Kroegsport.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Middelburg!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...