Bedrijfsuitje in Amersfoort
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Amersfoort

Organiseer uw teamuitje in Amersfoort, een levendige stad met optimale mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. De naam Amersfoort is afgeleid van het woord Amer, wat vroeger een doorwaadbare plek van een rivier betekende.De nederzetting kreeg in 1259 stadsrechten van de Utrechtse bisschop Hendrik van Vianden.

Uniek bedrijfsuitje in Amersfoort
Een belangrijke bezienswaardigheid in Amersfoort is de Onze Lieve Vrouwetoren. Rondom deze toren zijn er verschillende arrangementen mogelijk die zeer geschikt zijn voor een gezellig personeeluitje. Amersfoort heeft een grotendeels bewaard gebleven centrum dat compacter is dan de meeste steden. Bekijk hieronder het overzicht met mogelijkheden voor een groepsuitje in Amersfoort.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
8
>
>>
 resultaten per pagina
Geniet van dit ontspannen bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of personeelsuitje waarbij u drie restaurants aandoet. Exclusief voor uw groep in Amersfoort.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Amersfoort. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Proef verschillende soorten en smaken likeur in Amersfoort. En daarna slaat u zelf aan het bottelen; u maakt uw eigen flesje likeur! Proost!
Word met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, groepsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Amersfoort maakt u kennis met Kroegsport.
Gezellig samen tapas maken in hartje Amersfoort, een heerlijk bedrijfsuitje in het centrum van Amerfoort!
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Amersfoort!
Ranking the stars, met uw collega's als sterren! U beleeft een vrolijk en positief bedrijfsuitje onder leiding van onze gezellige quizmaster!
Ook u kunt een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Amersfoort, met dit groepsuitje, bedrijfsuitje of teamuitje.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Amersfoort met opdrachten op je Smartphone.
Er is een moord in Amersfoort gepleegd, wie is de dader?
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
8
>
>>
 resultaten per pagina