Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Amersfoort

Organiseer uw teamuitje in Amersfoort, een levendige stad met optimale mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. De naam Amersfoort is afgeleid van het woord Amer, wat vroeger een doorwaadbare plek van een rivier betekende.De nederzetting kreeg in 1259 stadsrechten van de Utrechtse bisschop Hendrik van Vianden. Sindsdien groeide Amersfoort uit tot een belangrijk en gezellig middelpunt van de regio.

Uniek bedrijfsuitje in Amersfoort

Een belangrijke bezienswaardigheid in Amersfoort is de Onze Lieve Vrouwetoren. Rondom deze toren zijn er verschillende arrangementen mogelijk die zeer geschikt zijn voor een gezellig personeeluitje. Amersfoort heeft een grotendeels bewaard gebleven centrum, knus en toch modern. Bekijk hieronder het overzicht met mogelijkheden voor een groepsuitje in Amersfoort.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, groepsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Amersfoort maakt u kennis met Kroegsport.