Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Zwolle

Zwolle is met haar 110.000 inwoners één van de grotere steden van de provincie Overijssel.Zwolle is in de Middeleeuwen ontstaan op een hoger gelegen plek in een moerasgebied aan de rivier de Aa ontstaan. Zo'n hogere plek werd een 'Suolle' genoemd, wat later Zwolle is gaan heten. Maar ook voor de Middeleeuwen werd het gebied al door rondtrekkende stammen bewoond. Al in 1230 kreeg Zwolle haar stadsrechten.

Beleef uw teamuitje in Zwolle

Het Zwolle van nu heeft nog steeds een centrum waarin het stratenpatroon uit de middeleeuwen herkenbaar is. Zwolle is een veelzijdige, gezellige stad, ideaal als decor voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Stadsarrangement organiseert daarom al vele groepsuitjes in Zwolle.

 resultaten per pagina
In een ontspannen ambiance genieten van een heerlijk bedrijfsuitje! U bezoekt 3 restaurants in Zwolle en ontdekt de mooiste plekjes van de historische binnenstad.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word met uw bedrijfsuitje of teamuitje kampioen kroegsport! In de gezelligste kroeg van Zwolle maakt u kennis met Kroegsport.