Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Kampen

Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor een geslaagd vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

Rijke historie tijdens uw bedrijfsuitje of teamuitje

Maar liefst vijfhonderd monumenten in de binnenstad bepalen de unieke sfeer van de historische Hanzestad Kampen. Kampen biedt verscheidene groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes aan, die u op deze pagina kunt vinden.

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Kampen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Kampen maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Kampen!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
Een fantastische kennismaking met de Segway! Na een clinic gaat u de strijd aan op een wel heel speciaal parcours... U sluit de dag af met een gezellig keuzediner in het mooie Kampen.