Bedrijfsuitje of groepsuitje in Hanzestad Kampen
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Kampen

Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor een geslaagd vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

Rijke historie tijdens uw bedrijfsuitje of teamuitje
Maar liefst vijfhonderd monumenten in de binnenstad bepalen de unieke sfeer van de historische Hanzestad Kampen. Kampen biedt verscheidene groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes aan, die u op deze pagina kunt vinden.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Kampen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Kampen met opdrachten op je Smartphone.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Kampen maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Gezellig samen tapas maken in hartje Kampen, een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in het centrum van Kampen!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Kampen!
Ook u kunt een Bob Ross meesterwerk maken tijdens het bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje "Schilderen als Bob Ross" in Kampen!
Ontdek Kampen en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
Een fantastische kennismaking met de Segway! Na een clinic gaat u de strijd aan op een wel heel speciaal parcours... U sluit de dag af met een gezellig keuzediner in het mooie Kampen.
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina