Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Enschede

Enschede wordt ook wel het centrum van Twente genoemd, en is een gezellige stad. Daarnaast beschikt de stad over vele historische bouwwerken en bezienswaardigheden. Enschede is waarschijnlijk afgeleid van "An die Schede", wat scheiding of grens betekent. Enschede begon als klein agrarisch kasteeldorpje, maar groeide door haar gunstige ligging uit tot een handelsstad. In 1325 kreeg Enschede stadsrechten.

Mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Enschede

Tussen 1870-1900 vervijfvoudigde het inwonertal van Enschede zich.Na de terugloop van de textielindustrie, gaf de komst van de Technische Hogeschool Twente (later Universiteit Twente) de stad een nieuwe impuls, wat resulteert in een bruisende stadskern met vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest.

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Enschede. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Enschede maakt u met uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje kennis met kroegsport.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Enschede!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...