bedrijfsuitje in Enschede Twente
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Enschede

Enschede wordt ook wel het centrum van Twente genoemd, en is een gezellige stad. Daarnaast beschikt de stad over vele historische bouwwerken en bezienswaardigheden.

Historie in uw bedrijfsuitje of personeelsuitje
Enschede is waarschijnlijk afgeleid van "An die Schede", wat scheiding of grens betekent. Enschede begon als klein agrarisch kasteeldorpje, maar groeide door haar gunstige ligging uit tot een handelsstad. In 1325 kreeg Enschede stadsrechten.

Mogelijkheden groepsuitje in Enschede

Tussen 1870-1900 vervijfvoudigde het inwonertal van Enschede zich.Na de terugloop van de textielindustrie, gaf de komst van de Technische Hogeschool Twente (later Universiteit Twente) de stad een nieuwe impuls, wat resulteert in een bruisende stadskern met vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Enschede. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een leuk keuze arrangement in Enschede: u gaat een houten bord maken en leert en passant houtbranden óf u doet het kroegsport onderdeel. Uiteraard sluit u samen gezellig af met een lekker etentje.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Enschede met opdrachten op je Smartphone.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Enschede maakt u met uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje kennis met kroegsport.
Samen gezellig koken in een hartje Enschede, een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Enschede!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Enschede!
Ook u kunt met dit bedrijfsuitje / personeelsuitje een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Enschede!
Ontdek Enschede en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina