bedrijfsuitje in Amsterdam of mokum
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje Amsterdam

Wat is nu de meest ideale stad voor uw bedrijfsuitje? Amsterdam natuurlijk! Geen stad is zo veelzijdig als onze hoofdstad. Voor iedere gelegenheid is er een arrangement te boeken in Amsterdam. Van personeelsuitje of familiedag tot vrijgezellendag.

Verrassend uitje in Amsterdam
Het is niet altijd gemakkelijk om iets origineels te verzinnen voor het jaarlijkse bedrijfsuitje of personeelsuitje. Amsterdam is een stad met zeer veel mogelijkheden, waar we graag gebruik van maken.

Historie van Amsterdam
De naam Amsterdam heeft haar oorsprong in het jaar 1000 toen een moerasgebied, de Aemestelle ontgonnen werd. Rond 1300 kreeg Amsterdam haar stadsrechten. Het aantal inwoners ligt momenteel op 750.000. Laat u verrassen door de vele teamuitjes of andere groepsuitjes die u hier vindt!

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina
Geniet van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u drie restaurants aandoet. Een exclusief groepsuitje in Amsterdam!
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Amsterdam. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Proef verschillende soorten en smaken likeur in Amsterdam. En daarna slaat u zelf aan het bottelen; u maakt uw eigen flesje likeur! Proost!
Word kampioen kroegsport van uw bedrijfsuitje! In één van de gezelligste kroegen van Amsterdam maakt u met dit personeelsuitje of groepsuitje kennis met Kroegsport.
Gezellig samen tapas maken in hartje Amsterdam; een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in het centrum van Amsterdam!
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Amsterdam!
Ranking the stars, met uw collega's als sterren! U beleeft een vrolijk en positief bedrijfsuitje onder leiding van onze gezellige quizmaster!
Ook u kunt met dit bedrijfsuitje een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Amsterdam!
Een spannend groepsuitje in het centrum van Amsterdam met opdrachten op je Smartphone.
Er is een moord in Amsterdam gepleegd, wie is de dader?
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina