Bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje Amsterdam

Wat is nu de meest ideale stad voor uw bedrijfsuitje? Amsterdam natuurlijk! Geen stad is zo veelzijdig als onze hoofdstad. De naam Amsterdam heeft haar oorsprong in het jaar 1000 toen een moerasgebied, de Aemestelle ontgonnen werd. Rond 1300 kreeg Amsterdam haar stadsrechten. Het aantal inwoners ligt momenteel op 750.000.

Verrassend personeelsuitje in Amsterdam

Het is niet altijd gemakkelijk om iets origineels te verzinnen voor het jaarlijkse bedrijfsuitje of personeelsuitje. Amsterdam is bij uitstek een stad met zeer veel mogelijkheden!

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Amsterdam. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Word kampioen kroegsport van uw bedrijfsuitje! In één van de gezelligste kroegen van Amsterdam maakt u met dit personeelsuitje of groepsuitje kennis met Kroegsport.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Amsterdam!