Bedrijfsuitje in Eindhoven
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Eindhoven

Eindhoven ontstond op een hoger gelegen stuk land tussen de rivieren de Dommel en de Gender en kreeg al in 1232 haar stadsrechten. Ondertussen telt Eindhoven meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad in Nederland.

Gezellige bedrijfsuitje in Eindhoven
Het Eindhoven van nu is een moderne stad die veel te bieden heeft, een ideale stad voor een leuk groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Beleef een prachtige teambuildingsdag of groepsarrangement in deze brabantse stad.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Eindhoven. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Eindhoven met opdrachten op je Smartphone.
Word van uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Eindhoven maakt u kennis met Kroegsport.
Samen gezellig tapas maken in Eindhoven, een heerlijk personeelsuitje in Eindhoven!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Eindhoven!
Ook u kunt dankzij dit bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Eindhoven!
Ontdek Eindhoven en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
Een originele kennismaking met de Segway! Na een korte clinic gaat u in de strijd aan met elkaar op een parcours! U sluit de dag af met een gezellig keuzediner in hartje Eindhoven.
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina