Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Eindhoven

Eindhoven ontstond op een hoger gelegen stuk land tussen de rivieren de Dommel en de Gender en kreeg al in 1232 haar stadsrechten. Ondertussen telt Eindhoven meer dan 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad in Nederland.

Gezellige bedrijfsuitje in Eindhoven

Het Eindhoven van vandaag is een moderne stad die veel te bieden heeft, een ideale stad voor een leuk groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Beleef een prachtige teambuildingsdag of groepsarrangement in deze brabantse stad.

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Eindhoven. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Eindhoven!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
Een originele kennismaking met de Segway! Na een korte clinic gaat u in de strijd aan met elkaar op een parcours! U sluit de dag af met een gezellig keuzediner in hartje Eindhoven.