Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Den Bosch
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Den Bosch

Den Bosch, ook wel 's-Hertogenbosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en erg geschikt voor een leuk personeelsuitje. Bekend om haar rijke historische verleden, zoals de indrukwekkende Sint-Janskathedraalm de Binnendieze en meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. Het Den Bosch van nu is vooral bekend om haar gezelligheid met vele unieke winkels en uitmuntende horeca.

teamuitje in Den Bosch
Deze prachtige stad zult u op een unieke manier leren kennen tijdens een bedrijfsuitje. Bekijk de mogelijkheden in onderstaand overzicht.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
8
>
>>
 resultaten per pagina
U kunt heerlijk ontspannen tijdens dit bedrijfsuitje in Den Bosch! Samen eet u in drie verschillende restaurants en u verkent de stad met een bootje en met een gids.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Den Bosch. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Proef verschillende soorten en smaken likeur in Den Bosch. En daarna slaat u zelf aan het bottelen; u maakt uw eigen flesje likeur! Proost!
Word de kampioen kroegsport in Den Bosch tijdens dit personeelsuitje! In één van de gezelligste kroegen van Den Bosch maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg ...
Gezellig samen tapas maken in hartje Den Bosch, een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in het centrum van Den Bosch!
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Den Bosch!
Ranking the stars, met uw collega's als sterren! U beleeft een vrolijk en positief bedrijfsuitje onder leiding van onze gezellige quizmaster!
Ook u kunt met dit bedrijfsuitje een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Den Bosch!
Een spannend groepsuitje in het centrum van Den Bosch met opdrachten op je Smartphone.
Er is een moord in Den Bosch gepleegd, wie is de dader?
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
8
>
>>
 resultaten per pagina