Personeelsuitje of bedrijfsuitje in Maastricht
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Maastricht

Een bourgondisch én sportief bedrijfsuitje? Maastricht heeft het allemaal in huis. Op deze pagina vindt u diverse arrangementen voor een uniek groepsuitje in Maastricht.

Al meer dan 500 jaar voor het begin van de huidige jaartelling was er een Keltische nederzetting bij een doorwaadbare plaats in de Maas. Maastricht stond in de Romeinse tijd onder invloed van Rome, zo werd in de Romeinse tijd al een brug gebouwd tussen de westelijke en oostelijke oever, waarmee de twee delen van de stad met elkaar verbonden werd.

Optimaal bedrijfsuitje in Maastricht
Maastricht is inmiddels ook een belangrijke congresstad, getuige ook het Verdrag van Maastricht dat hier getekend werd. Maar Maastricht is vooral een gezellige stad, die je even het gevoel geeft in het buitenland op vakantie te zijn. Wilt u een onvergetelijk personeelsuitje, teamuitje of groepsarrangement? Maastricht weet wel hoe je je goed kan vermaken.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina
Geniet van dit ontspannen bedrijfsuitje of teamuitje waarbij u drie restaurants aandoet. Een exclusief groepsuitje in Maastricht!
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Maastricht. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Proef verschillende soorten en smaken likeur in Maastricht. En daarna slaat u zelf aan het bottelen; u maakt uw eigen flesje likeur! Proost!
Word met uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Maastricht maakt u kennis met kroegsport.
Gezellig samen tapas maken in hartje Maastricht, een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in het centrum van Maastricht!
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Maastricht!
Ranking the stars, met uw collega's als sterren! U beleeft een vrolijk en positief bedrijfsuitje onder leiding van onze gezellige quizmaster!
Ook u kunt een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Maastricht! Een creatief bedrijfsuitje.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Maastricht met opdrachten op je Smartphone.
Er is een moord in Maastricht gepleegd, wie is de dader?
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
7
>
>>
 resultaten per pagina