Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Groningen

Groningen beschikt vanaf 2005 over de beste binnenstad van Nederland. Het juryrapport gaf het predikaat authentiek en verrassend. 'Villa Gruoninga', zoals Groningen vroeger heette, werd voor het eerst genoemd in 1040. Maar hoe oud de stad werkelijk is, weet niemand precies. Veel van de historie is gelukkig bewaard gebleven en tijdens uw groepsuitje ziet u hier dan ook veel van terug.

Decor voor geslaagd bedrijfsuitje

Het Groningen van nu is een heel gezellige en bruisende stad. Door de gelukte combinatie van oude en nieuwe architectuur, horeca met inheemse en uitheemse cultuurinvloeden en een keur van kleinere en grotere winkels in het centrum, is Groningen de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, een personeelsuitje of een teamuitje.

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Groningen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Groningen maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Groningen!