bedrijfsuitje in Groningen
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Groningen

Groningen beschikt vanaf 2005 over de beste binnenstad van Nederland. Het juryrapport gaf het predikaat authentiek en verrassend. 'Villa Gruoninga' zoals Groningen vroeger heette, werd voor het eerst genoemd in 1040. Maar hoe oud de stad precies is, weet niemand precies. Veel van de historie is gelukkig bewaard gebleven en tijdens een groepsuitje ziet u hier dan ook veel van terug.

Decor voor gezellig bedrijfsuitje
Het Groningen van nu is een heel gezellige stad. Door de diversiteit in het centrum is het goed shoppen in Groningen. In vooral de Herestraat zijn de bekende grote winkelbedrijven te vinden, maar in de zijstraten treft u veel boetiekjes en speciaalzaken. Kortom de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, een personeelsuitje of een teamuitje.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina
Geniet van dit ontspannen bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje waarbij u drie restaurants aandoet. Een exclusief groepsuitje in Groningen!
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Groningen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Groningen met opdrachten op je Smartphone.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Groningen maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.
Gezellig samen Tapas maken in een hartje Groningen, een heerlijke kookworkshop in Groningen!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Groningen!
Ook u kunt een Bob Ross meesterwerk maken tijdens dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje "Schilderen als Bob Ross" in Groningen!
Bezoek Groningen en een andere stad naar keuze tijdens dit bijzondere dubbele bedrijfsuitje.
Ontdek Groningen en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina