Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Nijmegen

Met haar 165.000 inwoners is Nijmegen één van de grotere steden in de provincie Gelderland. Nijmegen wordt door vele genoemd als oudste stad van Nederland, zelfs voor de Romeinse tijd was er een nederzetting op de plek die wij tegenwoordig als Nijmegen kennen. In 1230 kreeg Nijmegen stadsrechten en later werd Nijmegen ook een Hanzestad. Nu is Nijmegen het bruisende centrum van de regio.

Gezellig bedrijfsuitje of personeelsuitje in Nijmegen

Bekijk de arrangementen voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Nijmegen op deze pagina. Ook leuk als teambuildingsevent, teamuitstapje of ander groepsuitje.

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Nijmegen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Nijmegen!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
Een origineel bedrijfsuitje in Nijmegen: Na een korte clinic gaat de strijd aan met elkaar op het speciaal uitgezette parcours! Een fantastische kennismaking met de Segway!