Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Nijmegen

Met haar 165.000 inwoners is Nijmegen één van de grotere steden in de provincie Gelderland. Nijmegen wordt door vele genoemd als oudste stad van Nederland, zelfs voor de Romeinse tijd was er een nederzetting op de plek die wij tegenwoordig als Nijmegen kennen. In 1230 kreeg Nijmegen stadsrechten en later werd Nijmegen ook een Hanzestad. Nu is Nijmegen het bruisende centrum van de regio.

Gezellig bedrijfsuitje of personeelsuitje in Nijmegen

Bekijk de arrangementen voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Nijmegen op deze pagina. Ook leuk als teambuildingsevent, teamuitstapje of ander groepsuitje.

 resultaten per pagina
Miljonair voor een dag! Raak uw vermogen kwijt door inventief te zijn en een beetje gemeen. Laat uw collega's bulken van het geld. Uw bedrijfsuitje in de straten van Nijmegen!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Er is een moord gepleegd in Nijmegen, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Nijmegen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.