Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Sneek

Sneek (in Friesland Snits genoemd) is in de 10e eeuw ontstaan op een hoger gelegen stuk land, ook wel landtong of Snake genoemd. De naam Sneek is hiervan afgeleid. In 1456 kreeg de stad haar stadsrechten. Gedurende 2 jaar was Sneek zelfs de hoofdstad van Friesland. Sneek telt 34.000 inwoners.

Mogelijkheden voor groepsuitjes in Sneek

De historische binnenstad, de beroemde Waterpoort, de Sneekweek en het Sneekermeer maken Sneek een populaire Friese stad om te bezoeken. Sneek heeft een bruisend en gezellig centrum waardoor de stad zeer geschikt als decor voor een bedrijfsuitje.

 resultaten per pagina
Verwen uw collega's met een gezellig bedrijfsuitje. Stimuleer de teamspirit met dit enerverende stadsspel, gebaseerd op het populaire bordspel!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word met uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Sneek maakt u kennis met Kroegsport.
Er is een moord gepleegd in Sneek, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast: u bent degene die het mysterie moet zien op te lossen tijdens een moorddiner.
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Sneek. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.