Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Sneek

Sneek (in Friesland Snits genoemd) is in de 10e eeuw ontstaan op een hoger gelegen stuk land, ook wel landtong of Snake genoemd. De naam Sneek is hiervan afgeleid. In 1456 kreeg de stad haar stadsrechten. Gedurende 2 jaar was Sneek zelfs de hoofdstad van Friesland. Sneek telt 34.000 inwoners.

Mogelijkheden voor groepsuitjes in Sneek

De historische binnenstad, de beroemde Waterpoort, de Sneekweek en het Sneekermeer maken Sneek een populaire Friese stad om te bezoeken. Sneek heeft een bruisend en gezellig centrum waardoor de stad zeer geschikt als decor voor een bedrijfsuitje.

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Sneek. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Word met uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Sneek maakt u kennis met Kroegsport.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Sneek!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
Een fantastische kennismaking met de Segway! Na een clinic gaat u de strijd aan op een wel heel speciaal parcours... U sluit de dag af met een gezellig keuzediner in het mooie 'Snits'.
     resultaten per pagina