Bedrijfsuitje of personeelsuitje Leeuwarden

Leeuwarden is ontstaan uit drie terpen aan de Middelzee. In de Romeinse tijd woonden er al mensen op de plek waar nu de Oldehove, de grote scheve toren, staat. Leeuwarden wordt ook wel de stad met de meest onderschatte binnenstad genoemd. Een binnenstad die uitermate geschikt is voor het vieren van uw bedrijfsuitje of personeelsuitje. Leeuwarden heeft vele kroegjes en restaurantjes waar u helemaal uit uw dak kunt gaan.

Mogelijkheden voor groepsuitjes in Leeuwarden

Wist u dat de voorvaderen van ons koningshuis uit Leeuwarden kwamen? Maar ook beroemdheden als graficus M.C. Escher en spionne Mata Hari komen uit Leeuwarden. Naast de geschiedenis en het grotendeel bewaard gebleven centrum is Leeuwarden vooral een gezellige stad, en zeer geschikt voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

 resultaten per pagina
Verras uw collega’s met deze Outdoor City Game, gebaseerd op het legendarische bordspel Trivial Pursuit, met de onderschatte binnenstad van Leeuwarden als decor!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Word kampioen kroegsport! In één van de gezelligste kroegen van Leeuwarden maakt u kennis met Kroegsport, allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen.