Bedrijfsuitje en personeelsuitje in Assen
Logo Stadsarrangement

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes

Gedetailleerd zoeken

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Assen

De hoofdstad van de provincie Drenthe telt 65.000 inwoners en is daarmee één van de grotere noordelijke steden in ons land.
De geschiedenis van Assen begint in 1258 met de stichting van een nonnenklooster op de plek waar nu het centrum van Assen staat. Pas in 1809 ontving Assen haar stadsrechten en is daarmee één van de laatste steden die stadsrechten kreeg. In 1814 werd Assen officieel de hoofdstad van de provincie Drenthe.

Gezellig bedrijfsuitje in Assen

Maar Assen is ook een gezellige stad met een compact, maar leuk centrum, waar naast historische bouwwerken aandacht gegeven is voor moderne architectuur. Bekijk de arrangementen voor uw teamuitje of ander personeelsuitje in Assen op deze pagina.

Pagina's:
<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Assen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Een spannend groepsuitje in het centrum van Assen met opdrachten op je Smartphone.
Word van uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In de gezelligste kroeg van Assen maakt u kennis met Kroegsport. Ook geschikt als teamuitje of ander groepsuitje.
Gezellig samen tapas maken in hartje Arnhem; een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in het centrum van Assen!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Assen!
Ook u kunt met dit bedrijfsuitje een Bob Ross meesterwerk maken tijdens de workshop "Schilderen als Bob Ross" in Assen.
Ontdek Assen en haar prachtige buitengebied tijdens deze tocht op de E-bike, de electrische fiets.
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
U krijgt een clinic Segway rijden, waarna u in estafettevorm een parcours aflegt. Samen sluit u de dag af met een gezellig keuzediner in hartje stad. Een origineel bedrijfsuitje in Assen!
Pagina's:
<<
<
1
2
3
4
...
6
>
>>
 resultaten per pagina