Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Assen

De hoofdstad van de provincie Drenthe telt 65.000 inwoners en is daarmee één van de grotere noordelijke steden in ons land. De geschiedenis van Assen begint in 1258 met de stichting van een nonnenklooster op de plek waar nu het centrum van Assen staat. In 1809 ontving Assen haar stadsrechten en was daarmee één van de laatste steden in Nederland. Daarna groeide de stad uit tot belangrijk regionaal centrum en werd zo in 1814 officieel de hoofdstad van de provincie Drenthe.

Gezellig bedrijfsuitje in Assen

Assen heeft in zijn gezellige en authentieke centrum veel te bieden! Naast de prachtige historische bouwwerken is er in Assen ook aandacht gegeven aan moderne architectuur en vernieuwende stadsprojecten. Bekijk de vele mogelijkheden voor uw geslaagde teamuitje, bedrijfsfeest of ander personeelsevent in Assen op deze pagina.

 resultaten per pagina
Speel het Zoek de Spion spel in het centrum van Assen. Een spannend personeelsuitje waarbij u de mol, de verrader in uw team probeert te ontmaskeren.
Word van uw bedrijfsuitje kampioen kroegsport! In de gezelligste kroeg van Assen maakt u kennis met Kroegsport. Ook geschikt als teamuitje of ander groepsuitje.
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Het gezellige 'Ik hou van Holland' speelt u nu zelf! Onder leiding van onze quizmaster strijdt u in twee teams tegen elkaar. Een vrolijk bedrijfsuitje in Assen!
Geniet samen van dit ontspannen bedrijfsuitje waarbij u maar liefst drie verschillende restaurants bezoekt. Tussen de gangen door verkent u de stad met een gids, en speelt u onderling de Whatsapp q...
U krijgt een clinic Segway rijden, waarna u in estafettevorm een parcours aflegt. Samen sluit u de dag af met een gezellig keuzediner in hartje stad. Een origineel bedrijfsuitje in Assen!