Een origineel personeelsfeest!

Personeelsuitjes werken verbindend en stimuleren de samenwerking. En dat heeft een positieve invloed op de bedrijfsresultaten. Een win-winsituatie dus. Wie wil dat nou niet? Op zo'n personeelsfeest leer je je collega's op een totaal andere manier kennen. Het leert je wellicht ook beter of anders om te gaan met iemands sterke of zwakkere eigenschappen. Het is in ieder geval zeker dat je als collega's dichter bij elkaar komt. En dat kan toch alleen maar positief zijn? Daarom wil Stadsarrangement u helpen bij het organiseren van uw personeelsuitje om er samen met u iets bijzonders van te maken. Met onze expertise en reeds 9 jaar ervaring hebben we alle kwaliteiten en contacten in huis! Wij bieden een grote verscheidenheid aan arrangementen aan in 35 steden in Nederland en sinds kort ook in steden in België en Duitsland. Zo is er altijd wel iets toepasselijks te vinden bij u in de buurt. Dus bezoek onze website en ontdek de vele mogelijkheden!

Een uniek personeelsuitje op maat!

Uit onderzoek is gebleken dat een personeelsfeest het meest populaire event is onder werknemers. Het is een dag waar naar uit gekeken wordt. En waarvan men na afloop zegt: het was geweldig, wanneer gaan we weer? Zeker ook in economisch lastige tijden is een personeelsfeest een belangrijke tool gebleken om de medewerkers te motiveren, te inspireren en om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. Maar of het nu een feestcommissie is, een paar collega's of de directeur zelf die iets leuks voor de werknemers wil organiseren, een personeelsfeest kan nogal wat werk met zich meebrengen. En iedereen wil natuurlijk iets leuks en origineels bedenken, iets waar nog lang over nagesproken zal worden. Maar hoe doe je dat? Waar begin je en wat is er allemaal mogelijk? Stadsarrangement heeft de kennis en de contacten om uw personeelsfeest tot een succes te maken. Wij hebben de juiste mensen om een uniek personeelsfeestje precies naar uw wensen samen te stellen. Of u nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje met een teambuilding element, een workshop voor collega's of een actief personeelsuitje, bij ons bent u aan het goede adres! Wij kunnen goed luisteren, zijn creatief van geest en denken graag met u mee. Zo proberen we om samen met u tot een passend en origineel arrangement te komen. Er zijn ook combinaties mogelijk van onderdelen uit verschillende arrangementen. Al naar gelang uw wensen, ideeën, behoeftes en budget. We maken graag vrijblijvend en zonder meerkosten een offerte op maat.

Verschillende arrangementen voor uw personeelsfeest

Alle arrangementen worden georganiseerd in het hart van de stad. Misschien kiest u ervoor om niet al te ver te hoeven reizen en prefereert u daarom een stad dicht bij de deur. Het kan ook zijn dat u juist wel iets verder van huis wilt gaan zodat iedereen de gelegenheid heeft om zich echt los en vrij van de werksituatie te voelen. Ook is het mogelijk om voor een combinatie van activiteiten te kiezen. Het arrangement zal dan zodanig samengesteld worden dat alle onderdelen op loopafstand van elkaar zijn. Stadsarrangement kent de verschillende steden door heel Nederland als haar eigen broekzak. Om een interessant en vernieuwend aanbod van bedrijfs- en personeelsuitjes te houden voegen we regelmatig arrangementen en steden toe. We organiseren aantrekkelijke bedrijfsfeesten, teamarrangementen, personeelsuitjes en groepsuitjes voor groepen van 10-200 personen in de mooiste steden van Nederland. En sinds 2013 zijn we ook in België en Duitsland actief. Dus een keertje voor een origineel personeelsfeestje de grens over? Informeer eens naar de verschillende mogelijkheden! Wat te denken van bijvoorbeeld de volgende arrangementen:
Happen Stappen Varen in Alkmaar
De naam zegt het al. Dit arrangement biedt u een leuke combinatie van lekker eten, gezellig varen door de Alkmaarse grachten en een stadswandeling door het oude centrum. Een vermakelijk personeelsuitje in hartje Alkmaar!
Kroegsport in Amsterdam
In één van de gezelligste kroegen van Amsterdam maakt u kennis met allerlei leuke activiteiten die je in een kroeg kunt doen: kroegsport! Natuurlijk staan darten, kopspijkeren en tafelvoetballen op het programma maar ook een poolwedstrijd, karaoke en de strijd om het tappen van het mooiste biertje! Ter afsluiting wordt er een driegangen diner geserveerd. Kortom, een ware belevenis!
Zoek de Spion in Groningen
Net als op de TV wordt er aan verschillende teams gevraagd gevarieerde opdrachten uit te voeren. Maar pas op, in elk team zit een mol! En hoewel teamwork juist héél belangrijk is om de missie tot een goed einde te brengen doet de mol er alles aan om het slagen hiervan te saboteren. Een spannend en populair spel dat afgesloten wordt met een prijsuitreiking en een heerlijk driegangen diner. Een gegarandeerd succesvol personeelsfeest!

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden? Stadsarrangement wil u graag helpen om van uw bedrijfsuitje een onvergetelijk avontuur te maken. Een geslaagd personeelsfeest doet de werkstress en dagelijkse beslommeringen even vergeten. U leert uzelf en uw collega's beter kennen. Niet eerder vermoede talenten, kwaliteiten en mogelijkheden worden zichtbaar. Een goed personeelsfeest is een investering in elkaar en in uw onderneming. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.