Originele bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje is een goede manier om uw collega's buiten het werk beter te leren kennen. Daarnaast kunnen de geplande activiteiten zorgen voor een betere samenwerking op de werkvloer. Er zijn diverse manieren om een goed bedrijfsfeest te organiseren. Het belangrijkste is dat u goed kijkt welk type uitje het beste past bij uw werknemers. Een sportief evenement is leuk, maar is vaak weersafhankelijk en voor sommige werknemers te fysiek. U kunt dan beter kiezen voor een ander arrangement zoals een workshop, zodat iedereen toch actief mee kan doen. Wij hebben veel leuke ideeën opgenomen in ons zeer uitgebreide aanbod en hebben veel ervaring in het organiseren van diverse bedrijfsuitjes. Door onze ervaring kunnen wij u goed informeren over de verschillende soorten arrangementen en welke het beste bij uw bedrijf en medewerkers zullen passen.

Bedrijfsuitje naar wens aanpassen

Op onze uitgebreide website kunt u alvast een voorselectie maken van bedrijfsuitjes die u interessant vindt. Omdat wij een professioneel bedrijf zijn, vinden wij het belangrijk om zo flexibel mogelijk te zijn naar onze klanten toe. Wij hebben al een zeer ruime keuze aan bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten, maar u kunt ook altijd een standaard uitje aanpassen naar uw wensen. Al onze medewerkers zijn ervaren genoeg om u te kunnen helpen bij het doorvoeren van deze aanpassingen. Uiteraard is het ook mogelijk om de verschillende activiteiten met elkaar te combineren om een dagvullend programma te creëren en hierbij meteen vervoer en een overnachting te boeken. Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen per telefoon of via ons contactformulier. Wij zullen dan zonder extra kosten een offerte voor u opstellen.

Activiteiten in meer dan 50 steden

Bij Stadsarrangement kunt u ook heel gemakkelijk uw bedrijfsfeestjes online reserveren. Op onze website vindt u een zeer breed scala aan compleet verzorgde uitjes. Wij organiseren deze in 35 steden in Nederland en sinds kort ook in België en Duitsland. Er is dus altijd wel een stad bij u in de buurt waar wij het bedrijfsuitje voor u kunnen organiseren. Voor iedere stad zijn verschillende activiteiten te boeken. Op onze website kunt u heel gemakkelijk kijken welke mogelijkheden er zijn in de stad van uw keuze. Heeft u zelf leuke ideeën, maar kunt u deze niet terugvinden in ons aanbod, dan denken wij graag met u mee om deze toch te kunnen verwezenlijken.

Verzekerd van een goed geregeld bedrijfsuitje

Wanneer u besluit bij Stadsarrangement een uitje te boeken, dan bent u verzekerd van een goed geregeld bedrijfsuitje. Wij testen namelijk regelmatig de arrangementen die we aanbieden. Wij kijken dan niet alleen hoe leuk de workshops en quizprogramma's zijn, maar ook of het gebruik van bijvoorbeeld onze speciale smartphones gemakkelijk te begrijpen is en hoe intensief de wandelingen met onze gidsen zijn. Daarnaast controleren we een aantal dagen voor de daadwerkelijke datum of alle reserveringen goed voorbereid zijn. Op de dag zelf kunt u te allen tijde contact met ons opnemen bij eventuele vragen of onduidelijkheden. Wij zijn ook 's avonds en in het weekend bereikbaar. Onze contactgegevens zijn terug te vinden op de website, maar u krijgt deze uiteraard ook bij de boeking.

Uitgebreid assortiment

Bij Stadsarrangement kunt u terecht voor verschillende soorten bedrijfsuitjes. Wij hebben veel verschillende afdelingsuitjes, waaronder workshops in ons assortiment opgenomen. Denk aan actieve of educatieve workshops, feesten of activiteiten waarbij samenwerken erg belangrijk is. Voor welk bedrijfsfeest u ook kiest; spanning, sensatie, humor en gezelligheid zijn de sleutelwoorden die passen bij Stadsarrangement. Wij hebben al diverse zeer tevreden klanten, die iedere keer weer terugkomen om ons het bedrijfsuitje te laten organiseren. Veel van de mensen die een uitstapje met het personeel door ons hebben laten verzorgen komen bij ons terug voor bijvoorbeeld het organiseren van een workshop, familiedag of vrijgezellenfeest. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Keurmerk Groepsuitjes. Wij moeten ons aan vastgestelde richtlijnen houden en wij worden hierop ook gecontroleerd. U bent dus verzekerd van een goed geregeld arrangement, waarbij wij u alle zorgen uit handen nemen.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Wij hebben al vanaf 2005 ervaring met het organiseren van uitjes voor bedrijven en doen dit in 35 steden in Nederland en al voor groepen vanaf 10 personen. Daarnaast hebben wij sinds 2013 ook ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes in België en Duitsland. Wij hebben diverse accountmanagers in dienst die regelmatig de steden bezoeken en op zoek gaan naar nieuwe leuke ideeën om ons assortiment steeds te kunnen blijven vernieuwen. Daarnaast controleren zij of alle onderdelen van het arrangement goed beloopbaar zijn en niet te ver uit elkaar liggen. Wij controleren alle locaties en kennen de workshopdocenten persoonlijk. Niet alleen onze accountmanagers zijn op de hoogte van de mogelijkheden in deze steden, maar ook onze eventmanagers kunnen u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden in de door u gekozen stad. Neem voor meer informatie contact met ons op of Zoek uw bedrijfsuitje op onze website.

Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje is de perfecte manier om je collega's op een andere manier te leren kennen. Er zijn verschillende uitjes te bedenken zoals Outdoor Escape RoomHappen Stappen Varen en het Gangsterhunt spel. Het belangrijkste van een bedrijfsuitje is echter dat iedereen er naar uit kijkt, elk jaar weer. Zo kunnen wij de meest originele bedrijfsuitjes perfect voor u samenstellen.

De meerwaarde van een bedrijfsuitje gaat echter verder dan alleen vermaak. Hoewel vermaak het primaire doel is van een bedrijfsuitje, focust het zich ook op teambuilding. Door met elkaar samen te werken leren de werknemers elkaar goed kennen en kunnen ze zo sneller resultaten behalen. Verder zijn bedrijfsuitjes natuurlijk uitermate geschikt voor het ontdekken van een omgeving (stad of landschap), het ontdekken van persoonlijke talenten en het spelenderwijs opdoen van kennis, vaardigheden, inzicht en ervaring.

Onderdelen tijdens een bedrijfsuitje kunnen zijn:

  • Workshops
  • Sportieve activiteiten
  • Wedstrijden
  • Brainstorm sessies
  • Uiteten gaan
  • Escape room
  • Seminar
  • Outdoor of indoor spellen

Samen met een presentatie over het bedrijf tijdens bijvoorbeeld een heerlijke lunch komt een bedrijfsuitje goed tot zijn recht.

Bedrijfsuitjes bij Stadsarrangement

Dankzij onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk van partners kunnen wij uw bedrijfsuitje, Help, de directeur is ontvoerd, personeelsuitje, happen stappen varen uitje of teambuilding uitjes tot in de details organiseren.

Zo kan een bedrijfsuitje in heel Nederland worden georganiseerd; van zoektocht naar een piratenschat in Utrecht Zoek de schat van piraat One-Eye in Utrecht tot een Tapasworkshop in Enschede en van een Walking Dinner in Groningen tot een Kroegsport arrangement in Maastricht, wij hebben alles.

Geïnspireerd geraakt? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een gezellig of actief personeelsuitje, dan kunt u via email onze brochure aanvragen. Hierin vindt u veel verschillende bedrijfsuitjes met diverse thema's. Actief, uitdagend, educatief, feesten en nog veel meer, maar altijd vol gezelligheid en humor. Wij zorgen dan dat de brochure binnen 3 dagen bij u per post bezorgd worden. Of neem direct contact met ons op en wij zullen u uitgebreid informeren.