Bedrijfsuitjes nieuws

Oudhollansch bedrijfsuitje succes in 2016:

Oudhollandsch 2.0
Dit jaar bieden we een nieuw arrangement aan waarmee u de ouderwetse gezelligheid combineert met een leuke quiz. U speelt samen allerlei 'Oudhollandsche spelletjes' . We hebben een prachtige en gevarieerde set spellen laten maken van mooi hout. Natuurlijk wordt alles in goede banen geleid door onze spelleider.

Na de Oudhollandse spelletjes gaat u in teams verder met een speciaal door ons gemaakte Oudhollandse quiz. U krijgt beeldvragen, geluidsvragen en meerkeuzevragen.

Natuurlijk sluit u deze mooie dag af met een lekker etentje. Erg leuk als bedrijfsuitje, maar ook als familie uitje zeer geschikt. De begeleiding is in handen van een leuke quizmaster die ervoor zorgt dat dit uitje een feestje wordt. Hij/zij speelt goed in op de sfeer in de groep en weet hoe hij dit uitje samen met u tot een succes kan maken waar nog lang over wordt nagepraat.

 

Kroegsport gaat door! heel 2016

Nou zijn er altijd mensen die hun creativiteit liever op een andere manier uiten. Daarom hebben we dit arrangement opgesplitst. De ene helft maakt een dienblad/hart, de andere helft gaat de kroeg in voor onze classic; de kroegsport.

Kroegsport

Tijdens dit onderdeel van het bedrijfsuitje gaat u de strijd aan in de kroeg. U speelt vier spellen, en hoewel u in teams speelt is het ieder voor zich. En iedereen blinkt wel ergens in uit. Is het niet biertappen, dan wel darten. Of misschien haalt u de punten binnen tijdens het biljarten.

Door dit keuze element heeft u alleen maar blije gezichten als u dit groepsuitje aankondigt. Lees er alles over op deze site!

Nieuw in 2016: E-bike bedrijfsuitje

(Geplaatst op 19 maart 2015)
Dagje E-bike combi tocht:


E-bike

Al een aantal keer getest in 2014, met en zonder gids. Het is een leuk combinatie arrangement waarbij u als groep de stad bezoekt, maar dankzij de electrische fiets komt u ook moeiteloos wat verder.

Zo kunt u vanuit Den Haag bijvoorbeeld een mooie fietstocht maken naar Scheveningen.

Scheveningenkurhaus

En vanuit bijvoorbeeld Maastricht rijdt u een route die zelfs door België voert.

scheveningenOnderweg hebben we een lekker hapje en drankje voor u geregeld. U kunt deze tocht ook maken op een nostalgische solex. Waar mogelijk is dit een E-solex, wel zo handig als u onderweg gezellig wilt praten.


Nieuw: Duikarrangement!

(Bericht 2 maart 2015)
De komende tijd belichten we steeds één van onze nieuwe arrangementen voor 2015. We trappen af met een heel origineel bedrijfsuitje: Het Duikarrangement.

Duikarrangement

Samen onder water:

We hebben goede contacten met een ervaren duo duikinstructeurs dat voor ons in zwembaden in heel Nederland een leuke compacte cursus geeft. Of het nou is voor beginners, ervaren duikers of een gemengde groep; met veel enthousiasme weten ze van dit duikarrangement een overgetelijke ervaring te maken.

Teambuilding:
De instructeurs hebben jarenlange ervaring als padi gecertificeerd duikinstructeur en kunnen moeiteloos inspelen op eventuele niveauverschillen in de groep. U begint met de theorie, waarna u met volle duikuitrusting het water ingaat. Zo heeft u uw collega's nog nooit gezien... Bij uitstek geschikt als teambuilding evenement; het allemaal gelijk beginnen en samen iets nieuws leren zorgt voor een verbindende factor. Samen plezier hebben staat voorop.

Tijdens het etentje in de stad kunt u na afloop nog eens napraten over dit bijzondere teamuitje!

U vindt alle informatie op deze site!

DuikenDiner bedrijfsuitjeHaarlem

 

E-bike of solex
Zo hebben we voor 2015 maar liefst twee nieuwe arrangementen waarbij u op een elektrische fiets stapt met z'n allen. Al een aantal keer getest in 2014, met en zonder gids. Het is een leuk combinatie arrangement waarbij u als groep de stad bezoekt, maar dankzij de electrische fiets komt u ook moeiteloos wat verder. Zo kunt u vanuit Den Haag bijvoorbeeld een mooie fietstocht maken met Scheveningen erin, en vanuit bijvoorbeeld Maastricht rijdt u een route die zelfs door België voert. Onderweg hebben we een lekker hapje en drankje voor u geregeld. U kunt deze tocht ook maken op een nostalgische solex. Waar mogelijk is dit een E-solex, wel zo handig als u onderweg gezellig wilt praten.
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes