Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Scheveningen

Scheveningen is met 56.000 inwoners een van de grootste kustplaatsen van ons land. De naam Scheveningen dateert waarschijnlijk uit de 10e eeuw, maar wordt voor het eerst beschreven in 1284 als 'terram de Sceveninghe'. Naast deze oudere binnenlocatie, die uiteindelijk onder het zand verdween, was er ook sprake van een kustlocatie van vooral vissers, die Scheveningen heette. Deze wordt voor het eerst genoemd in 1357.

Uniek bedrijfsuitje of groepsuitje in Scheveningen

Met zijn Vuurtoren, de Gedenknaald, het Kurhaus, het Pavilioen van Wied, de Leonardo da Vinci toren en verschillende prachtige kerken en musea is Scheveningen de meest culturele badplaats van Nederland. Ook qua vermaak en horeca vindt u hier alles wat uw hartje begeert. Scheveningen is werkelijk een unieke locatie direct aan de zee met een prachtige boulevard en natuurlijk de beroemde pier.

Een leuk bedrijfsuitje in de stad Scheveningen is het spel de da Vinci Code. Ontdek de stad met allemaal verschillende puzzels. Dit is een geschikt teamuitje voor iedereen. Je moet goed samenwerken om aan het eind van de dag de code te kraken. Welk team zal de code als eerst kraken en wint het spel? Na deze citygame sluit u de dag af in een restaurant in Scheveningen, waar je een driegangen diner voorgeschoteld krijgt.

Beleef hier uw bedrijfsuitje of personeelsuitje in aangename vakantiesfeer! Wij combineren voor u de meest originele teamevents! Hieronder kunt u nog andere opties zien in Scheveningen.

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Scheveningen wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Scheveningen terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Scheveningen de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Scheveningen.
     resultaten per pagina