Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Rotterdam

De naam Rotterdam is afgeleid van de rivier De Rotte waar al in 1260 een dam werd gebouwd. In 1340 kreeg Rotterdam haar stadsrechten. Tegen het einde van de 17e eeuw werd Rotterdam een belangrijke havenstad vanwege haar gunstige ligging voor de zeehandel. Tegenwoordig is het havengebied, naast de op twee na belangrijkste omslagplaats voor de wereldhandel, ook een fantastische plek die vele mogelijkheden biedt voor uw inspirerende bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje.

Veelzijdig bedrijfsuitje in Rotterdam

De stad heeft door zijn geschiedenis veel recente en moderne bezienswaardigheden, zoals onder andere de Coolsingel, het Hofplein, het Weena, het Schouwburgplein en het Beursplein met de Koopgoot.  Daarentegen brengt de Delfshaven-buurt met zijn pittoreske straten, historische plaatsen, de Westerzeedijk en het Museumpark het oude Rotterdam tot leven. Tegenwoordig is Rotterdam een wereldstad met vele mogelijkheden te land en ter zee!

De bekendste brug van Nederland staat in Rotterdam: de Erasmusbrug ook wel 'de Zwaan' genoemd. De brug is vaak het decor bij grote evenementen zoals de Tour de France in 2010, de jaarlijkse Marathons van Rotterdam en The Passion (muzikaal-bijbels evenement).

De havenstad moet je ontdekken met een leuk uitje op de boot zoals ' Happen stappen varen Rotterdam'. De dag begint in de oude haven van Rotterdam waar het voorgerecht wordt geserveerd. Na het voorgerecht gaat u een spectaculaire avondvaartocht maken door de haven van Rotterdam en komt u langs de Erasmusbrug. Na de vaartocht dineert u verder met het hoofdgerecht en dessert.

Hier vinden wij voor u met gemak dé locaties en activiteiten voor uw meest originele groepsuitje, teamuitje of bedrijfsevent!

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Rotterdam wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van afwisselend Rotterdam terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Rotterdam.
     resultaten per pagina