Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Gouda

Gouda ligt in het Groene hart van Nederland. De mooie rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel komen op deze prachtige plek samen. Naast de vier beroemde UNESCO-monumenten, het stadhuis, de Sint-Janskerk, de Waag en het huis 'de vier gekroonden' is Gouda vooral bekend geworden van de Goudse kaas en tot 1977 Nederlands grootste wekelijkse markt voor varkens en biggen. De stad telt 70.000 inwoners. De oudst bekende beschrijving dateert uit 1139 waarin naar "De Gouwe" verwezen wordt. In de Middeleeuwen werd in Latijnse teksten over 'Gouda' gesproken, wat later de officiële naam van de stad zou worden. In 1272 kreeg Gouda al stadsrechten.

Ideaal als stad voor een bedrijfsuitje

Gouda is een prachtige en warme stad met elke week een authentieke kaasmarkt, talrijke winkeltjes en vele gezellige restaurants en kroegen in het centrum. De stad vormt hierdoor, en door haar ligging aan het water, een ideaal decor voor uw ontspannen bedrijfsuitje of teamuitje.

Gouda is een typische Nederlandse stad. Zo zijn er veel kaaswinkels en is er elke donderdag in de zomer een kaasmarkt. Dit is niet het enige product wat in Nederland populair is en verkocht wordt in Gouda, want de Goudse stroopwafels worden hier ook gemaakt. Nog steeds zijn er vier actieve fabrieken en de Goudse stroopwafels zijn erg populair bij toeristen.

In Gouda hebben we heel veel verschillende uitjes zoals een rondleiding door de stad, of een spel door de stad of gewoon een gezellige kookworkshop. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

 resultaten per pagina
Beleef een spannend teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje of ander groepsuitje in Gouda terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Een zonnig bedrijfsuitje in Gouda: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd tapas diner!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk teamuitje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje in Gouda!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Gouda wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van het mooie Gouda terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Gouda!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Gouda.
     resultaten per pagina