Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Gouda

Gouda ligt in het Groene hart van Nederland. De mooie rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel komen op deze prachtige plek samen. Naast de vier beroemde UNESCO-monumenten, het stadhuis, de Sint-Janskerk, de Waag en het huis 'de vier gekroonden' is Gouda vooral bekend geworden van de Goudse kaas en tot 1977 Nederlands grootste wekelijkse markt voor varkens en biggen. De stad telt 70.000 inwoners. De oudst bekende beschrijving dateert uit 1139 waarin naar "De Gouwe" verwezen wordt. In de Middeleeuwen werd in Latijnse teksten over 'Gouda' gesproken, wat later de officiële naam van de stad zou worden. In 1272 kreeg Gouda al stadsrechten.

Ideaal als stad voor een bedrijfsuitje

Gouda is een prachtige en warme stad met elke week een authentieke kaasmarkt, talrijke winkeltjes en vele gezellige restaurants en kroegen in het centrum. De stad vormt hierdoor, en door haar ligging aan het water, een ideaal decor voor uw ontspannen bedrijfsuitje of teamuitje.

Gouda is een typische Nederlandse stad. Zo zijn er veel kaaswinkels en is er elke donderdag in de zomer een kaasmarkt. Dit is niet het enige product wat in Nederland populair is en verkocht wordt in Gouda, want de Goudse stroopwafels worden hier ook gemaakt. Nog steeds zijn er vier actieve fabrieken en de Goudse stroopwafels zijn erg populair bij toeristen.

In Gouda hebben we heel veel verschillende uitjes zoals een rondleiding door de stad, of een spel door de stad of gewoon een gezellige kookworkshop. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

 resultaten per pagina
Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele personeelsuitje in Gouda. Beleef een toptijd in een topkroeg!
Ganzenborden in het echt in hartje Gouda? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje aa...
Het legendarische bordspel Triviant als Outdoor City Game. Bundel uw kennis, speel strategisch en werk goed samen. Een fantastisch bedrijfsuitje!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Intriges op hoog niveau. Tijdens uw teamuitje in Gouda uit eten en een moord ophelderen! Wie zag Lady Butterfly nog bij leven?
Exclusief teamuitje in Gouda. Bekijk uw team van een andere kant gedurende dit denk-en-doe spel, net zo leuk als Wie Is De Mol?...
Ontdek de het intieme stadshart van Gouda tijdens een teamuitje waarbij u drie restaurants bezoekt en ondertussen uw ogen de kost geeft!
Beleef een gezellig personeelsuitje in Gouda. Wees de slimste. Laat ondervragen over uiteenlopende onderwerpen en win de prijs!
Bij dit bloedstollende teamuitje in Gouda ziet u de fraaiste plekjes terwijl u indirect een moord oplost. Heeft u de beste detectives in uw groepje?
     resultaten per pagina