Bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Dordrecht

Dordrecht is met haar rijke historie en aangename flair een geweldige stad voor een geslaagd teamuitje. De oorspronkelijke naam van Dordrecht is Thuredrith. Dit betekent 'doorwaadbare plaats in de rivier Thure'. Dordrecht kreeg in 1220 stadsrechten van de Hollandse Graaf Willem I en is daarmee de oudste stad van het oude Graafschap Holland. Tegenwoordig heeft Dordrecht 120.000 inwoners. Naast haar vele authentieke winkelpandjes en musea heeft Dordrecht ook leuke moderne elementen te bieden. Werkelijk een interessante stad voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of groepsuitje.

Gezellig personeelsuitje in Dordrecht

Het grotendeels bewaard gebleven centrum ademt nog steeds de geur van de glorieuze gouden eeuw, maar er zijn ook tal van hippe kroegjes en moderne restaurants waar u lekker kunt loungen of heerlijk kunt swingen tijdens uw verzorgde bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of uw vrijgezellenfeest.

Wat vooral bekend is in Dordrecht, is de Groothoofdspoort. Dit is nog een van de bestaande stadspoorten in Dordrecht uit de 15e eeuw. Een ander bezienswaardigheid in Dordrecht is de Grote kerk, door de onvoltooide toren.

Een leuk bedrijfsuitje in Dordrecht is de Poker workshop. Hier leert u alles van poker of een ander spel zoals Blackjack of Roulette. Wie zal de beste pokerface op kunnen zetten om het spel te winnen? U sluit de dag af met een driegangen diner in hartje Dordrecht.

U kunt ook kiezen voor een ander bedrijfuitje in Dordrecht, bekijk hieronder de andere opties!

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Dordrecht wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van 'Dordt' en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Dordrecht!
Leer met dit bedrijfsuitje, groepsuitje, teamuitje, personeelsuitje in het centrum van Dordrecht de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Dordrecht.
     resultaten per pagina