Bedrijfsuitje of teamuitje in Middelburg

In 1217 kreeg Middelburg van Graaf Willem I van Holland haar stadsrechten. Vanwege haar gunstige ligging aan zee, werd Middelburg na Amsterdam de belangrijkste handelsstad van de VOC. De vele mooie gebouwen uit deze periode zijn hier een stille getuige van.

Gezellig bedrijfsuitje in Middelburg

Middelburg is vooral een gezellige stad, waar nog steeds enorm veel te zien is. Een ideaal decor voor uw personeelsuitje.

De grootste bezienswaardigheid in Middelburg is vooral het prachtige stadhuis. Het stadhuis heeft helaas veel geleden in de Tweede Wereldoorlog waardoor er veel verloren is gegaan. Het stadhuis brandde van binnen helemaal uit als gevolg van het bombardement op Middelburg, alleen de buitenkant overleefde de ramp. Het stadhuis dient nu vooral voor trouwenrijen en er bevindt zich ook een universiteit (University College Roosevelt).

Ondanks de oorlog bevinden zich in Middelburg nog steeds veel monumenten. Zo is Middelburg de vijfde monumentenstad van Nederland met meer dan 1100 rijksmonumenten.

Een leuk bedrijfsuitje in Middelburg is de Segway Tour. Hier krijgt u een rondleiding door Middelburg met de Segway, zo komt u langs alle bezienswaardigheden in Middelburg. Met de Segway komt u ook gemakkelijk uit het centrum om zo de haven van Middelburg te bezoeken! De Segway tour wordt afgesloten met een diner in het centrum van Middelburg!

Een ander uitje in Middelburg? Bekijk dan de andere zestig uitje hieronder!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Middelburg: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit af met een verzorgd tapas diner!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Middelburg wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Middelburg terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Middelburg.
     resultaten per pagina