Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in Utrecht

Utrecht heeft circa 300.000 inwoners en is één van de oudste steden van ons land. In 1122 kreeg Utrecht stadsrechten. Nog steeds straalt het centrum van Utrecht veel historie uit, zoals de Domtoren, die met zijn 112 meter de hoogste toren van Nederland is. Het oude centrum met haar gezellige straatjes en bruisende bevolking is uw bezoek meer dan waard. Leer Utrecht nu kennen door middel van een van onze originele personeelsuitjes of teamuitjes.

Gezellig bedrijfsuitje in Utrecht

Uiteraard is Utrecht met haar vele uitgaansgelegenheden en gezellige inwoners de stad bij uitstek voor het vieren van uw bedrijfsuitje.

De stad Utrecht beschikt over echt alles. Zo is Utrecht een leuke winkelstad, historische stad en culturele stad. Zo bevindt zich in Utrecht het Beatrix theater waar de grotere musicals worden gespeeld. Ook zijn er verschillende musea, zoals het Spoorwegmuseum en het echt typische Nederlandse en vooral Utrechtse Nijntje museum.

Het bedrijfsuitje wat we dan ook uitlichten in Utrecht is de culturele Musical Experience workshop. Tijdens deze workshop voel je een echte musicalster en leert u alle kneepjes van het vak van een expert.

Toch een wat ander bedrijfsuitje in deze bijzondere stad? Bekijk hieronder de andere 61 uitjes in Utrecht!

 resultaten per pagina
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Utrecht!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Utrecht wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Utrecht terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Utrecht.
     resultaten per pagina