Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Amersfoort

Organiseer uw teamuitje in Amersfoort: een levendige stad met optimale mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. De naam Amersfoort is afgeleid van het woord Amer, wat vroeger een doorwaadbare plek van een rivier betekende. De nederzetting kreeg in 1259 stadsrechten van de Utrechtse bisschop Hendrik van Vianden. Sindsdien groeide Amersfoort uit tot een belangrijk en gezellig middelpunt van de regio.

Uniek bedrijfsuitje in Amersfoort

Een belangrijke bezienswaardigheid in Amersfoort is de Onze Lieve Vrouwetoren. Rondom deze toren zijn verschillende arrangementen mogelijk die zeer geschikt zijn voor een gezellig personeeluitje. Amersfoort heeft een grotendeels bewaard gebleven centrum: knus en toch modern.

Amersfoort is omringt met stadspoorten. Een van de bekendste is de historische Koppelpoort, die zowel een land als water poort is. De twee andere bekende poorten zijn de Monnikendam poort (waterpoort) en de Kamperbinnenpoort (landpoort). Tegenwoordig wordt de Monnikendam poort gebruikt als trouwlocatie en bevind zich ook een restaurant in de poort.

Het leukste uitje om het historische Amersfoort te ontdekken is het uitje ' happen stappen varen Amersfoort'. Zo komt u langs alle bezienswaardigheden die Amersfoort te bieden heeft zoals de Onze Lieve Vrouwetoren, Kamperbinnenpoort, Monnikendam en Koppelpoort. Bij dit uitje zit een lunch in begrepen en een kop koffie of thee, zo maakt u deze dag drie tussenstops bij drie verschillende restaurants.

Bekijk hieronder het overzicht met de mogelijkheden voor een groepsuitje in Amersfoort.

 resultaten per pagina
Daag uw collega's uit voor een spannende Pubquiz. Kom naar Amersfoort voor uw teamuitje. Originele vragen op elk gebied, zodat ieder de prijs kan pakken!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes