Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Zwolle

Zwolle is met haar 110.000 inwoners één van de grotere steden van de provincie Overijssel. Zwolle is in de Middeleeuwen ontstaan op een hoger gelegen plek in een moerasgebied aan de rivier de Aa. Zo'n hogere plek werd een 'Suolle' genoemd, wat later Zwolle is gaan heten. Maar ook voor de Middeleeuwen werd het gebied al door rondtrekkende stammen bewoond. Al in 1230 kreeg Zwolle haar stadsrechten.

Beleef uw teamuitje in Zwolle

Het Zwolle van nu heeft nog steeds een centrum waarin het stratenpatroon uit de Middeleeuwen herkenbaar is. Zwolle is leuk om te verkennen met een stadswandeling. Zo heeft de stad veel diversiteit. Er zijn veel oude gebouwen, maar ook moderne en je ziet dat Zwolle een Groene Stad is. Zo is de Potgietersingel een prachtig park in Zwolle om tot rust te komen in het natuur.

De gebouwen in Zwolle die je moet zien zijn de Sassenpoort en de Peperbus. De Sassenpoort was vroeger een deel van de stadsmuur van Zwolle en de Peperbus is een hoge toren van wel 75 meter.

Zwolle is een veelzijdige, gezellige stad, ideaal als decor voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Stadsarrangement organiseert daarom al vele groepsuitjes in Zwolle.

 resultaten per pagina
In een ontspannen ambiance genieten van een heerlijk bedrijfsuitje! U bezoekt 3 restaurants in Zwolle en ontdekt de mooiste plekjes van de historische binnenstad.
Speel de leukste café-spellen met uw collega’s. Een enerverend bedrijfsuitje in een van de gezelligste kroegen van Zwolle! Inclusief drankjes en prijzen.
Ganzenborden in het echt in hartje Zwolle? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje a...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Een exclusief bedrijfsuitje in het historische stadscentrum van Zwolle. Ontdek de mooiste plaatsen in het spoor van een geestdriftige gids!
Bijzonder teamuitje in Zwolle. Test uw kennis. Geef de juiste antwoorden op de verrassende vragen en zegevier!
Er is een lijk gevonden in hartje Zwolle. Met GPS-ontvanger als houvast gaat u tijdens uw personeelsuitje op zoek naar de dader. Blijft uw team koelbloedig?
Bijzonder bedrijfsuitje in Zwolle. Laat u overhoren door onze geestdriftige quizmaster. Wie weet het meest van Ik Hou Van Holland!
     resultaten per pagina