Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Kampen

Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor een geslaagd vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

Rijke historie tijdens uw bedrijfsuitje of teamuitje

Maar liefst 500 monumenten in de binnenstad bepalen de unieke sfeer van de historische Hanzestad Kampen. Kampen biedt verscheidene groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes aan, die u op deze pagina kunt vinden.

Kampen staat vooral bekend om de stad aan de IJsel rivier. Als je door deze rivier vaart valt Kampen erg op door de Bovenkerk; de kerk ligt pal aan de IJsel rivier. Een andere bezienswaardigheid in Kampen is de Koornmarktspoort. De poort valt vooral in de avond op, omdat hij dan mooi verlicht is.

Kampen is een klein en knus stadje waar je leuk een bedrijfsuitje kan organiseren. Wij hebben hieronder een lijst met verschillede uitje zoals Zeilen in Kampen en nog veel meer. Bekijk ze hieronder!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Kampen: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Kampen!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Kampen wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Kampen en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Leer in het centrum van Kampen gedurende het bedrijfsuitje de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Kampen.
     resultaten per pagina