Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Kampen

Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor een geslaagd vrijgezellenfeest of personeelsuitje.

Rijke historie tijdens uw bedrijfsuitje of teamuitje

Maar liefst 500 monumenten in de binnenstad bepalen de unieke sfeer van de historische Hanzestad Kampen. Kampen biedt verscheidene groepsactiviteiten, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes aan, die u op deze pagina kunt vinden.

Kampen staat vooral bekend om de stad aan de IJsel rivier. Als je door deze rivier vaart valt Kampen erg op door de Bovenkerk; de kerk ligt pal aan de IJsel rivier. Een andere bezienswaardigheid in Kampen is de Koornmarktspoort. De poort valt vooral in de avond op, omdat hij dan mooi verlicht is.

Kampen is een klein en knus stadje waar je leuk een bedrijfsuitje kan organiseren. Wij hebben hieronder een lijst met verschillede uitje zoals Zeilen in Kampen en nog veel meer. Bekijk ze hieronder!

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Daag uw collega's uit voor een spannende Pubquiz. Beleef dit originele teamuitje in Kampen. Vragen in alle categorieën, dus iedereen kan winnen!
Beleef een spannend teamuitje, groepsuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Kampen terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
     resultaten per pagina