Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Enschede

Enschede wordt ook wel het centrum van Twente genoemd, en is een gezellige stad. Daarnaast beschikt de stad over vele historische bouwwerken en bezienswaardigheden. Enschede is waarschijnlijk afgeleid van "An die Schede", wat scheiding of grens betekent. Enschede begon als klein agrarisch kasteeldorpje, maar groeide door haar gunstige ligging uit tot een handelsstad. In 1325 kreeg Enschede stadsrechten.

Mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Enschede

Tussen 1870-1900 vervijfvoudigde het inwonertal van Enschede zich. Na de terugloop van de textielindustrie, gaf de komst van de Technische Hogeschool Twente (later Universiteit Twente) de stad een nieuwe impuls, wat resulteert in een bruisende stadskern met vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest.

Een van de meest bijzondere gebouwen in Enschede is de Synagoge uit de jaren 1927-1928. In de Synagoge heb je prachtige Sacraal Zilverwerk. Dit zilverwerk werd gestolen in 1987, maar is nu weer te bewonderen in de Enschedese Synagoge. Tegenwoordig worden er veel rondleidingen gegeven in de Synagoge.

Een leuk stadsspel die wij aanbieden in Enschede is het spel ' How to lose a Milion'. Bij dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk geld verliest. Dit doe je door middel van het goed hebben van verschillende vragen. Zo wandelt u door het stadscentrum en krijgt u verschillende vragen toegestuurd op uw mobieltje.

Iets anders doen dan een spelletje in Enschede? Dit kan! Stadsarrangement biedt onder andere stadswandelingen of Segway tours en nog veel meer! Bekijk hieronder de andere Bedrijfsuitje in Enschede.

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Enschede wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Enschede en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Enschede!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Enschede.
     resultaten per pagina