Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Deventer

De naam Deventer is afgeleid van Deve-treo wat 'aan de waterloop' betekent. Van oudsher stemt Deventer links en wordt daarom ook wel 'moskou aan de IJssel' genoemd. Beroemd is de stad ook vanwege de Deventer koek. Deventer werd al in de Romeinse tijd bewoond en heeft nu 80.000 inwoners. Met de Proosdij uit 1130 heeft Deventer ook het oudste stenen huis van Nederland. Deventer werd een belangrijke handelsstad en was ook een Hanzestad. Het oude stratenpatroon wat rond 1500 is ontstaan is nog steeds duidelijk herkenbaar.

Beleef hier een uniek personeelsuitje

Deventer staat bekend om de voetbalclub Go Ahead Eagles en om twee grote evenementen: de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn. Het Dickens Festijn is altijd in het weekend voor Kerst en op dit evenement spelen vele mensen personages uit de boeken van Charles Dickens na.

Een van de mooiste gebouwen in Deventer is de Waag aan de Brink. De Brink is het centrale plein in de oude binnenstad van Deventer. Op dit plein is er elke vrijdag en zaterdag een weekmarkt. Verder zijn er op het plein verschillende evenementen.

Een van de leukste uitjes in Deventer is de Italiaanse Kookworkshop; leer hier alle kneepjes van de Italiaanse keuken. Je kunt ook bij stadsarrangement kiezen voor een Boottocht door Deventer, maar er zijn ook nog andere opties!

Deventer is vooral een gezellige stad en ideaal voor uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Beleef het nu en bekijk het gehele aanbod.

Bekijk hieronder de diverse bedrijfsuitje!

 resultaten per pagina
En Garde! Volg met dit groepsuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje deze enerverende workshop schermen in Deventer onder leiding van een voormalig bondscoach of oud international!
Een zonnig bedrijfsuitje in Deventer: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd tapas diner!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Deventer wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Deventer en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Deventer!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Deventer de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Deventer.
     resultaten per pagina