Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Deventer

De naam Deventer is afgeleid van Deve-treo wat 'aan de waterloop' betekent. Van oudsher stemt Deventer links en wordt daarom ook wel 'moskou aan de IJssel' genoemd. Beroemd is de stad ook vanwege de Deventer koek. Deventer werd al in de Romeinse tijd bewoond en heeft nu 80.000 inwoners. Met de Proosdij uit 1130 heeft Deventer ook het oudste stenen huis van Nederland. Deventer werd een belangrijke handelsstad en was ook een Hanzestad. Het oude stratenpatroon wat rond 1500 is ontstaan is nog steeds duidelijk herkenbaar.

Beleef hier een uniek personeelsuitje

Deventer staat bekend om de voetbalclub Go Ahead Eagles en om twee grote evenementen: de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn. Het Dickens Festijn is altijd in het weekend voor Kerst en op dit evenement spelen vele mensen personages uit de boeken van Charles Dickens na.

Een van de mooiste gebouwen in Deventer is de Waag aan de Brink. De Brink is het centrale plein in de oude binnenstad van Deventer. Op dit plein is er elke vrijdag en zaterdag een weekmarkt. Verder zijn er op het plein verschillende evenementen.

Een van de leukste uitjes in Deventer is de Italiaanse Kookworkshop; leer hier alle kneepjes van de Italiaanse keuken. Je kunt ook bij stadsarrangement kiezen voor een Boottocht door Deventer, maar er zijn ook nog andere opties!

Deventer is vooral een gezellige stad en ideaal voor uw bedrijfsuitje, groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Beleef het nu en bekijk het gehele aanbod.

Bekijk hieronder de diverse bedrijfsuitje!

 resultaten per pagina
Word met dit bedrijfsuitje in Deventer kampioen kroegsport! Een gezellige tijd doorbrengen met het doen van de leukste café-spellen!
Ganzenborden in het echt in hartje Deventer? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje...
In welke categorie scoort u punten? Werk goed samen door uw kennis te bundelen. Triviant tijdens uw bedrijfsuitje, gebaseerd op het legendarische bordspel!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Los een moord op terwijl u zit te dineren. De arme mevrouw Butterfly! Misschien weet de butler meer. Een origineel bedrijfsuitje in Deventer.
Op zoek naar een bedrijfsuitje in Deventer? Verras uw collega's met een exclusieve editie van het immens populaire Wie Is De Mol? Succes verzekerd!
Een gezellig bedrijfsuitje in Deventer. Deze Pubquiz met collega's is altijd leuk. De vragen kunnen over van alles gaan, dus iedereen doet volop mee!
Bij dit bloedstollende personeelsuitje krijgt u de opdracht een misdrijf op te helderen. Gewapend met een GPS-ontvanger loopt uw team door Deventer!
     resultaten per pagina