Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Volendam

De naam Volendam is afkomstig van 'Follendam'. De naamgeving had te maken met de dam die bij de oude haven van Edam aangelegd werd om de oude haven van Edam af te sluiten. Daarna werd de oude haven gevuld, ofwel 'Fol' gemaakt. De eerste bewoners van Volendam waren de grondwerkers die de oude haven dicht gemaakt hadden.
Het Volendam van vandaag telt ongeveer 22.000 inwoners, waaronder veel bekende Nederlandse artiesten zoals Jan Smit en Nick en Simon.

Bijzonder bedrijfsuitje in Volendam

In Volendam is het oude stratenpatroon nog grotendeels bewaard gebleven wat Volendam een bezoek meer dan waard maakt als decor voor een bedrijfsuitje of een personeelsuitje. Op deze pagina vindt u een overzicht van de arrangementen voor een geslaagd teamuitje of groepsuitje in Volendam.

Een leuk groepsuitje in Volendam is de GPS-tocht. Leer de visstad kennen door middel van het GPS spel. Je krijgt door middel van de goede GPS-locatie een vraag om zo uiteindelijk op de eindlocatie aan te komen. Welke team zal als eerst op de juiste locatie aankomen? Ter afsluiting van de dag is er een driegangen diner met natuurlijk visgerechten en ook andere gerechten.

Iets anders wat niet kan ontbreken in Volendam is de Pallingsound Workshop. De workshop bestaat uit een rondleiding door Volendam, een bezoek aan de Pallingsound museum en natuurlijk de Pallingsound workshop met een echt ras Volendamse artiest! Na dit alles sluit u de dag af bij een leuk restaurantje in Volendam!

Bekijk hieronder de andere Bedrijfsuitjes in Volendam!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Volendam: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Volendam wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Volendam en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Volendam.
     resultaten per pagina