Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Hoorn

Hier vindt u een overzicht van arrangementen voor een geslaagd vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje, teambuildingsevent of groepsuitje in Hoorn. Scrol door naar beneden en kies uit meer dan 60 evenementen.

Teamuitje in Hoorn tegen een historisch decor

Hoorn is ooit de belangrijkste handelsstad van Nederland geweest. Vele oude gebouwen, pakhuizen en monumenten herinneren aan die tijd. De geschiedenis dringt zich onwillekeurig aan u op wanneer u door de authentieke straatjes en steegjes van de binnenstad loopt. Stadsarrangement biedt tal van arrangementen aan in deze mooie stad als decor. Hoorn zien en beleven, dat is een verrijking.

Een gezellig personeelsuitje aan het IJsselmeer

Hoorn is een bruisende stad. Met name in de zomer komt het leven in ons havenstadje op gang. Befaamd is het kleurige lint van de kermisattracties die in augustus tien dagen lang door de binnenstad slingert. Daarnaast zijn de harddraverij, de kaasmarkt op donderdag en de grootschalige themamarkten voorbeelden van de levenslustige aard van de West-Friezen. Ook eten en drinken is in Hoorn van oudsher goed verzorgd. Met zorg kiezen wij de beste en gezelligste restaurants voor onze arrangementen uit. Voel de gastvrijheid en proef de gevarieerde keuken tijdens uw teamuitje of vrijgezellenfeest.

Eén van de leukste bedrijfsuitje in Hoorn is de Walking Dinner. Proef de typische West-Friezen keuken bij verschillende restaurants. Ook ontdekt u met dit bedrijfsuitje wat Hoorn te bieden heeft.

Toch een andere uitje in Hoorn? Bekijk hieronder de 60 andere bedrijfsuitjes!

 resultaten per pagina
Happen, stappen varen in Hoorn is een van onze populairste arrangementen. Uw bedrijfsuitje vindt zowel op water als op land plaats. Door zijn ligging is Hoorn is met name geschikt voor deze combinatie...
Zoekt u een leuk teamuitje in Hoorn? Verras uw collega's met een spelletjestoernooi in een fijne ambiance. Gezelligheid en hilariteit verzekerd!
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes