Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Hoorn

Hier vindt u een overzicht van arrangementen voor een geslaagd vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje, teambuildingsevent of groepsuitje in Hoorn. Scrol door naar beneden en kies uit meer dan 60 evenementen.

Teamuitje in Hoorn tegen een historisch decor

Hoorn is ooit de belangrijkste handelsstad van Nederland geweest. Vele oude gebouwen, pakhuizen en monumenten herinneren aan die tijd. De geschiedenis dringt zich onwillekeurig aan u op wanneer u door de authentieke straatjes en steegjes van de binnenstad loopt. Stadsarrangement biedt tal van arrangementen aan in deze mooie stad als decor. Hoorn zien en beleven, dat is een verrijking.

Een gezellig personeelsuitje aan het IJsselmeer

Hoorn is een bruisende stad. Met name in de zomer komt het leven in ons havenstadje op gang. Befaamd is het kleurige lint van de kermisattracties die in augustus tien dagen lang door de binnenstad slingert. Daarnaast zijn de harddraverij, de kaasmarkt op donderdag en de grootschalige themamarkten voorbeelden van de levenslustige aard van de West-Friezen. Ook eten en drinken is in Hoorn van oudsher goed verzorgd. Met zorg kiezen wij de beste en gezelligste restaurants voor onze arrangementen uit. Voel de gastvrijheid en proef de gevarieerde keuken tijdens uw teamuitje of vrijgezellenfeest.

Eén van de leukste bedrijfsuitje in Hoorn is de Walking Dinner. Proef de typische West-Friezen keuken bij verschillende restaurants. Ook ontdekt u met dit bedrijfsuitje wat Hoorn te bieden heeft.

Toch een andere uitje in Hoorn? Bekijk hieronder de 60 andere bedrijfsuitjes!

 resultaten per pagina
Beleef een spannend bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of personeelsuitje in Hoorn terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
Een zonnig bedrijfsuitje in Hoorn: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd tapas diner!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Hoorn!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Hoorn wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Heden en verleden komen ruim aan bod tijdens dit compleet verzorgde bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Hoorn.
Samen genieten van Hoorn en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Hoorn.
     resultaten per pagina