Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Hoorn

Hier vindt u een overzicht van arrangementen voor een geslaagd vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teamuitje, teambuildingsevent of groepsuitje in Hoorn. Scrol door naar beneden en kies uit meer dan 60 evenementen.

Teamuitje in Hoorn tegen een historisch decor

Hoorn is ooit de belangrijkste handelsstad van Nederland geweest. Vele oude gebouwen, pakhuizen en monumenten herinneren aan die tijd. De geschiedenis dringt zich onwillekeurig aan u op wanneer u door de authentieke straatjes en steegjes van de binnenstad loopt. Stadsarrangement biedt tal van arrangementen aan in deze mooie stad als decor. Hoorn zien en beleven, dat is een verrijking.

Een gezellig personeelsuitje aan het IJsselmeer

Hoorn is een bruisende stad. Met name in de zomer komt het leven in ons havenstadje op gang. Befaamd is het kleurige lint van de kermisattracties die in augustus tien dagen lang door de binnenstad slingert. Daarnaast zijn de harddraverij, de kaasmarkt op donderdag en de grootschalige themamarkten voorbeelden van de levenslustige aard van de West-Friezen. Ook eten en drinken is in Hoorn van oudsher goed verzorgd. Met zorg kiezen wij de beste en gezelligste restaurants voor onze arrangementen uit. Voel de gastvrijheid en proef de gevarieerde keuken tijdens uw teamuitje of vrijgezellenfeest.

Eén van de leukste bedrijfsuitje in Hoorn is de Walking Dinner. Proef de typische West-Friezen keuken bij verschillende restaurants. Ook ontdekt u met dit bedrijfsuitje wat Hoorn te bieden heeft.

Toch een andere uitje in Hoorn? Bekijk hieronder de 60 andere bedrijfsuitjes!

 resultaten per pagina
Happen, stappen varen in Hoorn is een van onze populairste arrangementen. Uw bedrijfsuitje vindt zowel op water als op land plaats. Door zijn ligging is Hoorn is met name geschikt voor deze combina...
Zoekt u een leuk teamuitje in Hoorn? Verras uw collega's met een spelletjestoernooi in een fijne ambiance. Gezelligheid en hilariteit verzekerd!
Ganzenborden in het echt in hartje Hoorn? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje aa...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Bij het diner samen met uw collega's een misdrijf oplossen. Bij het bedrijfsuitje in Hoorn weet de butler er wellicht meer van...
Speciaal bedrijfsuitje in Hoorn. Laat u tijdens de opdrachten niet beduvelen. Wie is de Mol in uw team? Zoek naar indicaties. Of bent u het zelf?
Er valt veel te genieten tijdens dit ontspannen bedrijfsuitje in de historische binnenstad van Hoorn! Ook culinair komt u aan uw trekken.
Bijzonder bedrijfsuitje in Hoorn. Wees de slimste. Word Pubquiz kampioen door 30 verrassende vragen te beantwoorden!
Er is een moord gepleegd! Verzamel instructies op uw bedrijfsuitje in Hoorn met steun van de GPS-ontvanger. Welk team puzzelt het beste?
Op zoek naar een bedrijfsuitje in Hoorn? Verras collega's met deze speciale versie van het populaire Ik Hou Van Holland. Succes verzekerd!
     resultaten per pagina