Bedrijfsuitje, groepsuitje, teamuitje of personeelsuitje in Haarlem

Haarlem ontstond als een nederzetting aan de rivier het Spaarne en kreeg in 1245 stadsrechten van Graaf Willem II. De mooie binnenstad van Haarlem kent vele oude straatjes en monumenten, allemaal op loopafstand van elkaar. Uitermate geschikt voor uw bedrijfsuitje. In Haarlem bieden we een breed scala aan activiteiten voor een geslaagd teamuitje.

Een uniek bedrijfsuitje of groepsuitje in Haarlem

Het Haarlem van nu telt 150.000 inwoners en is vooral een gezellige stad met vele mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de selectie arrangementen die Stadsarrangement.nl voor u heeft ontwikkeld voor uw personeelsuitje. Haarlem staat garant voor een unieke sfeer en veel gezelligheid. Boek nu het uitje waar nog jaren over gepraat gaat worden.

Je zult het niet verwachten, maar Haarlem is de leukste winkelstad van Nederland. Een van de leukste uitjes in Haarlem is dan ook 'proef, kijk en beleef Haarlem'. Hier ontdekt u de leuke winkelstraten en gezellige winkeltjes, in combinatie met het beleven van de beste koffie en espresso bij een barista in Haarlem.

Na de barista gaat u verder naar een chocolatier en daar proeft u de welbekende Haarlemse biervaatje en puntzak Oudhollandsche Gaapertjes. Daarna sluit u de dag af bij een brouwerij.

Toch wat anders dan de proef, kijk en beleef Haarlem uitje? Hieronder vindt u nog veel meer uitjes in Haarlem!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Haarlem: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd tapas diner!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Haarlem!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Haarlem wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Haarlem en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Haarlem.
     resultaten per pagina