Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Den Burg

Den Burg is een prachtig dorp op het eiland Texel met ongeveer 7000 inwoners. De geschiedenis van Den Burg gaat in ieder geval terug naar het jaar 600. Uit opgravingen komt naar voren dat er een Friese burcht heeft gelegen. Of de naam van het dorp daaruit afgeleid is, is onbekend.
Graaf Jan van Beaumont bouwde in 1346 de vestingwal om het dorp, wat Den Burg ook het bestuurscentrum van Texel maakte.

Een gezellig personeelsuitje in het Texelse Den Burg

Het Den Burg van vandaag is vooral een gezellig dorpje waarin het stratenpatroon nog grotendeels het middeleeuwse karakter uitstraalt. Een mooie plek om een bedrijfsuitjes of een personeelsuitje te houden.

 resultaten per pagina
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens dit bedrijfsuitje Theatersport in Den Burg wordt u zelf ook even een Lama en leert u met dit personeelsuitje uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van het mooie Den Burg terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Burg!
Leer met dit bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Den Burg de fijne kneepjes van de bekende casinospelen zoals blackjack, pokeren en roulette.
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Den Burg.
     resultaten per pagina