Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Den Burg

Den Burg is een prachtig dorp op het eiland Texel met ongeveer 7000 inwoners. De geschiedenis van Den Burg gaat in ieder geval terug naar het jaar 600. Uit opgravingen komt naar voren dat er een Friese burcht heeft gelegen. Of de naam van het dorp daaruit afgeleid is, is onbekend.
Graaf Jan van Beaumont bouwde in 1346 de vestingwal om het dorp, wat Den Burg ook het bestuurscentrum van Texel maakte.

Een gezellig personeelsuitje in het Texelse Den Burg

Het Den Burg van vandaag is vooral een gezellig dorpje waarin het stratenpatroon nog grotendeels het middeleeuwse karakter uitstraalt. Een mooie plek om een bedrijfsuitjes of een personeelsuitje te houden.

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Origineel personeelsuitje in Den Burg. Test uw kennis. Laat ondervragen over uiteenlopende onderwerpen en win de prijs!
Met een GPS-ontvanger zoekt u een crimineel op, dit zinderende personeelsuitje in Den Burg. Beleef verrassende bezienswaardigheden door dit spel!
Een zeer amusant teamuitje in Den Burg. In deze leuke quiz bestrijden twee collegiale kampen elkaar. Net zo enerverend als Ik Hou Van Holland!
En Garde! Volg met uw bedrijfsuitje of personeelsuitje deze enerverende workshop schermen in Den Burg onder leiding van een voormalig bondscoach of oud international!
Beleef een spannend teamuitje in Den Burg terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht! Ook erg geschikt als bedrijfsuitje of personeelsuitje.
     resultaten per pagina