Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Alkmaar

Bent u op zoek naar een goede locatie in Alkmaar voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje? Met haar 100.000 inwoners is Alkmaar een stad met ontzettend veel mogelijkheden. De geschiedenis van Alkmaar gaat ver terug. De stad kreeg al in 1254 haar stadsrechten, maar was in die tijd eigenlijk meer een vestingstad wat nog steeds te zien is aan het stratenpatroon in het oude centrum.

Een gezellig personeelsuitje in Alkmaar

Tegenwoordig is Alkmaar een bekende toeristische trekpleister vanwege de beroemde Kaasmarkt, maar ook door het goed bewaarde historische centrum. Het bijzonder Waaggebouw doet snel denken aan lang vervlogen tijden en er zijn nog veel meer trekpleisters in Alkmaar zoals de Robonsbosmolen. Alkmaar is vooral ook een gezellige stad en daarom het ideale decor voor een geslaagd bedrijfsuitje of ander groepsuitje.

Een geschikt bedrijfsuitje om Alkmaar te ontdekken is de Grachtentocht en stadswandeling Alkmaar. Zo ontdekt u de historische binnenstad van Alkmaar met een stadswandeling. Daarna stapt u in een open boot om door de smalle grachten en onder de lage bruggen van Alkmaar door te varen. Bij deze tocht door Alkmaar zit nog een lunch en een driegangen diner inbegrepen voor maar 68,90 per persoon. Voor dit alles heb je een geweldig uitje in Alkmaar voor jong en oud.

Bij wat minder weer kunt u ook in Alkmaar kiezen voor de heerlijke en leuke Tapas Workshop in Alkmaar. Maak hier samen met een professionele kok 12 verschillende tapasgerechten en geniet daarna met ze allen van de zelfgemaakte Tapas en een heerlijk Spaans drankje.

Toch op zoek naar een ander bedrijfsuitje in Alkmaar bekijk hieronder dan de diverse bedrijfuitje van stadsarrangement!

 resultaten per pagina
Ganzenborden in het echt in hartje Alkmaar? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje ...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Origineel personeelsuitje in Alkmaar. Test uw kennis. Laat ondervragen over uiteenlopende onderwerpen en win de prijs!
Met een GPS-ontvanger zoekt u een crimineel op, dit zinderende personeelsuitje in Alkmaar. Beleef verrassende bezienswaardigheden door dit spel!
Een zeer amusant teamuitje in Alkmaar. In deze leuke quiz bestrijden twee collegiale kampen elkaar. Net zo enerverend als Ik Hou Van Holland!
     resultaten per pagina