Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Tilburg

Al rond 9000 voor Chr. was het gebied waar Tilburg ligt bewoont door een groepje jagers-verzamelaars, maar pas in 1191 komt de naam Tilburg voor het eerst voor in geschriften.

Vooral door de schapenteelt wordt Tilburg rond 1600 de belangrijkste wolleverancier van Brabant. Het was pas in 1809 dat Tilburg stadsrechten kreeg van Lodewijk Napoleon. Tilburg had toen 9000 inwoners. Het Tilburg van vandaag ongeveer 190.000!

In de Tweede Wereldoorlog was Tilburg een belangrijke stad. Dit is ook nog te zien aan de drie kazernes in Tilburg:  de Lancierskazerne, de Kromhoutkazerne en vooral werd de Koning Willem II kazerne gebruikt in de Tweede Wereldoorlog.

Gezellig bedrijfsuitje in Tilburg

Het Tilburg van nu is vooral een gezellige stad die veel te bieden heeft, zeker als achtergrond voor een bedrijfsuitje of personeelsuitje. De gezelligheid spat er hellemaal vanaf in Tilburg als het de Carnavalsweek is. Zo gaan de Tilburgers vooral los tijdens de kroegentocht een dag voor de carnavalsweek, maar het echte spektakel is op zondag wanneer de carnavalsoptocht is.

Aanrader in Tilburg

Een leuk en populair bedrijfsuitje in Tilburg is de Escape Room. Ontsnap in een bepaalde tijd uit de kamer middels een raadsel op te lossen. Dit is een echt teambuilding uitje en hier moet je met z'n allen goed samenwerken om op tijd te ontsnappen. Na het spel sluiten we de dag af in het centrum van Tilburg om daar een hapje te gaan eten in een leuk restaurant.

Hieronder vindt u nog andere bedrijfsuitjes in Tilburg!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Tilburg: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Tilburg!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Tilburg wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Tilburg en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Tilburg.
     resultaten per pagina