Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Den Bosch

Den Bosch, ook wel 's-Hertogenbosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en is erg geschikt voor een leuk personeelsuitje. Bekend om haar rijke historische verleden, zoals de indrukwekkende Sint-Janskathedraal en meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. Het Den Bosch van nu is vooral bekend om haar gezelligheid met vele unieke winkels en uitmuntende horeca.

Teamuitje in Den Bosch

Deze prachtige stad zult u op een unieke manier leren kennen tijdens een bedrijfsuitje. Bekijk hieronder twee van de mogelijkheden in Den Bosch.

Den Bosch staat ook wel bekend om de musea en theaters zoals de 'Stedelijke Museum Den Bosch' of 'Theater aan de Parade'.  Den Bosch heeft zich kandidaat gesteld voor de Culturele Hoofdstad 2018. Daarom is een van de leukste uitjes in Den Bosch de Musical Experience; een musical workshop. Maak samen met uw collega's/vrienden een remake van Grease. Welk team maakt de beste remake. Wat u leert van de theaterdocent zijn uitgebreide danspassen en een zangworkshop. Na de Musical Workshop sluiten we de dag af met een driegangen diner.

Een andere toepasselijk uitje in Den Bosch is de workshop eigen biertje maken. Den Bosch staat bekend als een echte bierstad. Krijg een rondleiding in de brouwerij en maak zelf een biertje. Kiest u voor een fruitig biertje of toch een pittiger gemberbiertje; u mag het allemaal zelf bepalen. Sluit de gezellige dag af in een Tapas restaurant in het centrum van Den Bosch.

Wilt u toch iets anders? Bekijk hieronder de 63 andere bedrijfsuitjes in Den Bosch.

 resultaten per pagina
Speel de leukste café-spellen met uw collega’s. Een enerverend teamuitje in een van de gezelligste kroegen van Den Bosch! Inclusief drankjes en prijzen.
Ganzenborden in het echt in hartje Den Bosch? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankj...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Er is een moord gepleegd in centrum Den Bosch! Tijdens uw teamuitje vormt u teams om met assistentie van een GPS-ontvanger misdadigers in de val te lokken. Welk ploegje overwint?
Tijdens de djembé workshop leert u hoe u op dit boeiende instrument kunt spelen. Ter afsluiting van het personeelsuitje geniet u samen van een heerlijk diner in het centrum van Den Bosch.
     resultaten per pagina