Bedrijfsuitje of personeelsuitje in Venlo

Venlo maakt deel uit van het zogenaamde Maasduinen gebied en ligt op een strategische plek bij een van oudsher belangrijke oversteekplaats over de Maas. De eerste sporen van bewoning dateren al van 50 voor Christus. Venlo groeide later uit tot een belangrijke Hanzestad. De stad telt 39.000 inwoners en heeft een mooi historisch centrum.

Maak kennis met Venlo tijdens een leuk bedrijfsuitje

Venlo is de meest middeleeuwse stad van Nederland. Al zijn er in de tweede wereldoorlog vele gebouw verloren gegaan, ziet u nog genoeg middeleeuwse gebouwen in Venlo. De Gasthuisstraat in Venlo staat ook bekend als de meest middeleeuwse straat van Nederland. De Romerhuis heeft vooral een middeleeuwse uitstraling; het huis dient als woonhuis met winkel (een chocolaterie).

In het middeleeuwse Venlo komt uw bedrijfsuitje helemaal tot z'n recht. Kies bij stadsarrangement het juiste bedrijfsuitje voor uw bedrijf.

Graag geven wij u een tip mee voor de koffie liefhebber!

Onze tip is de Barista workshop; hier leert u hoe u de perfecte koffie moet maken. De dag begint met een lunch in hartje Venlo. Na de lunch leert u van een specialist hoe u de perfecte koffie kan maken. De dag wordt met zijn allen afgesloten onder het genot van een borrel.

Bekijk hieronder de andere bedrijfsuitje!

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Venlo: u gaat salsadansen waarna een heerlijke cocktail natuurlijk niet mag ontbreken en u sluit de dag af met een verzorgd diner!
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk bedrijfsuitje in Venlo!
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Venlo wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van Venlo terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Venlo.
     resultaten per pagina